Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ministerul Finantelor a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa dupa suplimentarea bugetului cu 500 mil.lei

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Finantelor a transmis bancilor noile plafoane pentru Prima Casa dupa suplimentarea bugetului cu 500 mil.lei

Ministerul Finantelor a transmis miercuri catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii FNGCIMM), cat si catre bancile participante la programul Prima Casa datele privind alocarea plafoanelor pe fiecare institutie bancara in parte, anunta Mediafax. continuă pe Hotnews

Vesti bune pentru romanii care vor credite prin programul Prima Casa. 18 banci vor putea acorda imprumuturi

Ministerul Finantelor Publice a transmis, miercuri, catre banci alocarea garantiilor suplimentare pentru programul Prima Casa, ca urmare a majorarii plafonului total pentru 2016 cu 500 de milioane de lei, se.

Ministerul Finantelor aproba astazi alocarea plafoanelor de garantii Prima Casa pentru fiecare banca inscrisa in programul guvernamental

Ministerul Finantelor Publice va aproba astazi alocarea de noi garantii pentru credite Prima Casa in cazul fiecarei banci inscrise in program, dupa ce Guvernul a decis la jumatatea lunii mai suplimentarea plafonului cu 500 de milioane de lei, a declarat, pentru Adevarul Enache Jiru, secretar de stat in Ministerul Finantelor.

Ministerul Finantelor a programat imprumuturi de 3,76 miliarde lei de la banci, in luna iunie

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat imprumuturi de 3,76 miliarde de lei de la bancile comerciale in luna iunie 2016, din care 3,4 miliarde de lei prin sapte licitatii de certificate de trezorerie si obligatiuni de stat si 360 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni.

Ministerul Finantelor a programat imprumuturi de 3,76 miliarde de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a planificat imprumuturi de 3,76 miliarde de lei de la bancile comerciale in luna iunie 2016, din care 3,4 miliarde de lei prin sapte licitatii de certificate de trezorerie si obligatiuni de stat si 360 de milioane de lei prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitatiilor de obligatiuni, precizeaza unele surse din presa.

Ministerul Finantelor a imprumutat vineri 75 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, vineri, 75 de milioane de lei suplimentar la licitatia de joi, cand a atras 500 de milioane de lei de la banci printr-o emisiune de obligatiuni cu maturitatea reziduala la trei ani, la un randament mediu de 1,81% pe an.

Ministerul Finantelor vrea sa afle eficienta folosirii banului public

Ministerul Finantelor vrea sa afle eficienta folosirii banului public .

Apple vrea sa vanda pentru prima oara obligatiuni in Taiwan, in valoare de 1 miliard de dolari

Apple intentioneaza sa emita pentru prima oara obligatiuni in Taiwan, in valoare de 1 miliard de dolari, au declarat surse apropiate situatiei, operatiune care ar alatura producatorul de iPhone-uri altor companii mari care au atras miliarde de dolari.

Pietele europene scad pentru prima oara in ultimele sase zile

Bursele din Europa au scazut ieri, pentru prima oara in ultimele sase zile, ca urmare a declinului din sectorul petrolier si cel al autoturismelor.

BACALAUREAT 2016. incep inscrierile pentru prima sesiune de bacalaureat

Inscrierile la prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an au loc incepand de luni pana pe 3 iunie, potrivit calendarului Ministerului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2092 seconds )