Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ministerul de Interne a publicat proiectul Legii persoanelor disparute: Care sunt principalele prevederi

B1 B1,
Ministerul de Interne a publicat proiectul Legii persoanelor disparute: Care sunt principalele prevederi

Proiectul Legii persoanelor disparute a fost facut public de catre Ministerul Afacerilor Interne. Aparut dupa tragedia de la Caracal, acesta prevede infiintarea Unitatii centrale persoane disparute care. continuă pe B1

Cazul Alexandrei din Caracal schimba legea privind cautarea persoanelor disparute

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a anuntat, joi, caministerul a supus dezbaterii publice un proiect de lege in domeniul situatiilor de urgenta care implica persoane disparute. Este o.

Mihai Fifor, intrevedere cu Alexandru Cumpanasu: Sunt tata de fata. Sunt devastat. Vom merge pe firul persoanelor disparute, daca este nevoie, pana in 1990 (VIDEO)

Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, s-a intalnit, miercuri, cu unchiul Alexandrei, fata de 15 ani ucisa la Caracal. Fifor i-a dat asigurari lui Alexandru Cumpanasu ca se vor lua masuri drastice si.

Dancila a trimis Corpul de control la Ministerul de Interne acuzand lipsa de profesionalism si responsabilitate

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca a trimis corpul de control la Ministerul Afacerilor Interne ca urmare a modului in care a fost gestionat cazul crimelor de la Caracal. Ea a mai spus ca, analizand raportul MAI, a constatat lipsa de profesionalism, dar si de responsabilitate a celor care au gestionat cazul. Anuntul vine la scurt timp dupa ce ministrul Nicolae Moga si-a anuntat demisia, la doar sase zile de la preluarea mandatului.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )