Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Justitiei: Al cincilea angajat a fost testat pozitiv pentru COVID-19

B1 B1,
Ministerul Justitiei: Al cincilea angajat a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Un al cincilea angajat alMinisterul Justitiei a fost testat pozitivcu COVID-19, anunta reprezentantii institutiei, joi. Persoana infectata esteangajata in cadruldirectiei de. continuă pe B1

CORONAVIRUS. Al treilea angajat din Ministerul Justitiei, depistat pozitiv cu COVID-19. Institutia va activa, de marti, in regim de telemunca

Inca un caz de coronavirus in randul functionarilor din Ministerul Justitiei, condus de Catalin Predoiu. Reprezentantii institutiei anunta, luni, ca un al angajat a fost testat positiv cu COVID-19. Este.

Al cincilea caz de COVID-19 in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei anunta confirmarea, joi seara, al celui de-al cincilea caz de COVID-19. Noul caz este un angajat al directiei resurse umane.

Al cincilea caz de COVID-19 in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a anuntat, joi, al cincilea caz confirmat de COVID-19 in cadrul institutiei. Este vorba de un angajat al Directiei resurse umane.

Al patrulea caz de COVID-19, confirmat in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei a anuntat, luni seara, ca un al patrulea angajat al institutiei a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce cu o zi in urma a fost confirmat al treilea caz, un angajat care nu a mai fost la munca din data de 9 aprilie.

Al treilea caz de COVID-19 din Ministerul Justitiei a fost confirmat. Activitatea se muta online

Al treilea caz de imbolnavire cu COVID-19 a fost confirmat in randul personalului Ministerului Justitiei. Pacientul este un angajat al Directiei Contencios din minister si nu a mai fost prezent in sediul institutiei din 9 aprilie. De marti, Ministerul Justitiei va lucra in sistem de telemunca.

Al patrulea caz de COVID-19, confirmat in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei anunta confirmarea, luni seara, a celui de-al patrulea caz de COVID-19 la un angajat al institutiei.

Veste buna de la Alba Iulia: un singur caz nou de coronavirus, testat pozitiv in ultimele 24 de ore

Numarul de imbolnaviri cu coronavirus a ajuns, luni, 13 aprilie 2020, in Alba, la 110, fata de 109 raportate duminica. Un caz in plus testat pozitiv in ultimele 24 de ore trebuie raportat la 48 de probe lucrate in laboratorul DSP Alba.

Ministerul Justitiei, proiect de OUG pentru simplificarea procedurilor statuare in cadrul societatilor comerciale

Ministerul Justitiei a publicat spre dezbatere proiectul unei Ordonante de Urgenta prin care sa fie simplificate procedurile statuare in cadrul societatilor comerciale date fiind constrangerile generate de pandemia noului coronavirus. Astfel una din prevederi priveste posibilitateadesfasurarii AGA prin corespondenta sisau prin mijloace electronice de comunicare directa la distanta.

Al patrulea caz de COVID-19, confirmat in Ministerul Justitiei

Ministerul Justitiei anunta confirmarea, luni seara, a celui de-al patrulea caz de COVID-19 la un an.

Al treilea caz de coronavirus de la Ministerul Justitiei, institutia trece la regim de munca de acasa

Incepand de maine, Ministerul Justitiei va intra in regim de telemunca cel putin pana martea viitoare, in urma confirmarii unui al treilea caz de COVID-19 in cadrul aparatului Ministerului, informeaza un comunicat de presa al institutiei.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )