Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ministerul Justitiei mareste capacitatea penitenciarelor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministerul Justitiei mareste capacitatea penitenciarelor

Din dorinta de a respecta normele europene ce prevad ca pentru fiecare detinut sa fie alocat un spatiu de minimum 4 metri patrati, ministrul justitiei, Tudorel Toader a lansat in dezbatere publica un proiect de act normativ pentru intocmirea unor studii de fezabilitate privind marirea capacitatii unor penitenciare din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei anunta ca toti cei sase candidati la sefia DNA indeplinesc conditiile legale pentru concurs

Toti cei sase candidati inscrisi la selectia pentru ocuparea functiei de procuror-sef al DNA au fost declarati admisi si vor sustine luni si marti interviurile cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta Ministerul Justitiei.

Ministerul Justitiei intentioneaza construirea unor noi locuri de detentie in penitenciare; un proiect de HG, pus in dezbatere publica

Ministerul Justitiei a pus in dezbatere publica un proiect de hotarare de Guvern privind achizitia studiilor de fezabilitate destinate construirii unor noi locuri de detentie in penitenciare.

Ministerul Justitiei anunta ca toti candidatii la sefia DNA au fost admisi la concurs

Ministerul Justitiei anunta, miercuri, ca toti candidatii la sefia DNA indeplinesc conditiile legale si au fost declarati admisi pentru participarea la concurs, cei sase procurori urmand a sustine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )