Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

Adevărul Adevărul,
Ministerul Sanatatii: 34 de cadre medicale din judetul Galati sunt infectate cu noul coronavirus

La Galati sunt infectate cu SARS-CoV-2 angajati ai Serviciului Judetean de Ambulanta si ai cel putin patru spitale. La nivel national, duminica, 12 aprilie 2020, erau bolnave de Covid-19 nu mai putin de 812 cadre medicale, dintre care mai mult de jumatate sunt de la Suceava. continuă pe Adevărul

18 cadre medicale din Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus. DSP: Cazurile sunt dispersate

Un numar de 812 cadre medicale sunt infectate in Romania cu noul coronavirus, conform raportarilor primite de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu. Dintre acestea, 18 sunt din judetul Alba.

14 cadre medicale din Sibiu, confirmate cu COVID-19

Un numar de 14 cadre medicale sunt infectate cu COVID-19, majoritatea de la sectia de Gastroenterologie a Spitalului Judetean Sibiu, a anuntat, joi, prefectul Mircea Cretu, potrivit Agerpres.

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax.

Sibiu: 22 de cadre medicale din sectiile Gastroenterologie, ATI si Ginecologie, infectate cu Covid-19

Numarul cadrelor medicale infectate cu COVID-19 a crescut la 22 in judetul Sibiu, majoritatea fiind de la sectia de Gastroenterologie din Spitalul Judetean, a precizat vineri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Prefecturii, Andreea Stefan.

Alte cinci cadre medicale de la Spitalul Municipal din Campulung Muscel au fost infectate cu noul coronavirus

Creste numarul cadrelor medicale din Arges infectate cu noul coronavirus. Sapte asistente si infirmiere din Spitalul Municipal din Campulung au fost testate pozitiv pana joi. Tot la Campulung, dar la Spitalul de Pneumoftiziologie a mai fost infectat un cadru medical.

Ministerul Sanatatii: Sunt 812 cadre medicale infectate cu coronavirus, cele mai multe in Suceava - 429 Epidemia a facut pana acum doua victime in randul personalului medical

Numarul cadrelor medicale din Romania infectate cu coronavirus a ajuns la 812, arata datele primite din teritoriu de catre Institutul National de Sanatate Publica. Autoritatile precizeaza, totusi, ca.

Peste 10 la suta dintre oamenii infectati cu Covid in judetul Hunedoara sunt cadre medicale

Mai mult de zece la suta dintre persoanele diagnosticate cu coronavirus in judetul Hunedoara au fost cadre medicale.

Un nou focar COVID-19 in nordul tarii. Judetul in care majoritatea celor infectati sunt cadre medicale

Oficial, Botosaniul a devenit focar COVID-19. Numarul celor infectati cu noul coronavirus este mai mare de 100. Mai mult de jumatate sunt cadre medicale, asistenti si doctori de la Spitalul Judetean Mavromati. Unul dintre acestia se afla in stare grava la Iasi.

812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus. Peste jumatate din cazuri, in Suceava

Grupul de Comunicare Strategica anunta ca 812 cadre medicale sunt infectate cu noul coronavirus, mai mult de jumatate din cazuri fiind inregistrate in judetul Suceava.

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )