Libnet.ro
UNICEF

06:15

Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

Antena3 Antena3,
Nou focar de COVID-19 la Spitalul din Sfantul Gheorghe: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19. continuă pe Antena3

Sfantu Gheorghe - nou focar de COVID-19: 20 de cadre medicale de la ATI, infectate

20 de cadre medicale din cele 38 de la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Sfantul Gheorghe, judetul Covasna, sunt infectate cu COVID-19, transmite Mediafax.

Spaga pentru ridicarea mortilor de la morga la Spitalul din Suceava, lasata intr-o cutie de pantofi: M-a intrebat daca vreau sa fac poza mortului, ca si cand era o favoare

Situatie revoltatoare la Spitalul din Suceava. Trei oameni, printre care un politist a trebuit sa plateasca spaga de 100 de lei ca sa ridice trupurile neinsufletite ale celor dragi de la morga.

Un nou focar COVID-19 in nordul tarii. Judetul in care majoritatea celor infectati sunt cadre medicale

Oficial, Botosaniul a devenit focar COVID-19. Numarul celor infectati cu noul coronavirus este mai mare de 100. Mai mult de jumatate sunt cadre medicale, asistenti si doctori de la Spitalul Judetean Mavromati. Unul dintre acestia se afla in stare grava la Iasi.

CORONAVIRUS |Un nou focar de infectie in spitale: Asistenta infectata cu noul coronavirus in Tulcea

Primul caz de infectie cu noul coronavirus in randul personalului medical din judetul Tulcea a afost confirmat joi de catre autoritati. Este vorba despre o asistenta angajata a Spitalului Judetean de Urgenta.

Premierul Orban ii cere ministrului Tataru s-o demita pe Sorina Pintea de la spitalul din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a atras atentia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, ca trebuie sa o demita.

O asistenta de la Spitalul din Deva rupe tacerea: Am aflat rezultatul testului pentru coronavirus la insistentele colegilor

Cristina Neagu, asistenta la Spitalul Judetean din Deva, a trait un adevarat cosmar pana cand a aflat rezultatul testului pentru coronavirus.

Cum s-a ajuns la conducere militarizata si la Spitalul din Deva si ce spun medicii despre decizie Marturia unui doctor infectat cu coronavirus: Am facut endoscopie cu pelerina de vizitator

Spitalul Judetean din Deva este al doilea, dupa cel din Suceava, care are conducere militarizata, dupa ce managerii au demisionat in urma conflictului cu cadrele medicale. HotNews. ro a stat de vorba cu medici de la acest spital, care au povestit cum s-a ajuns in aceasta situatie, cum s-au trezit in carantina pentru doua saptamani, cu jandarmii la poarta, si cum au fost nevoiti sa se descurce cu echipamente de protctie sumare: cate o pereche de manusi si o pelerina pentru vizitatori. Doar plecaciuni la televizor pentru cadrele medicale nu ne ajuta, nu ne protejeaza nici pe noi, nici pe pacienti si nici pe familiile noastre, afirma unul dintre medici.

Spitalul din Deva va fi condus de medici militari, la fel ca la Suceava

Ministrul Sanatatii, dr. Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca la Spitalul Judetean din Deva va fi in.

Doctor pneumolog de la Spitalul din Iasi combate fakenews-urile pandemiei: Apa cu sare trateaza coronavirus sau nu?

Seful Sectiei de pneumologie de la Spitalul de profil din Iasi a pus capat miturilor care circula pe internet cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. Radu Crisan sustine ca igienizarea nasului si a gurii cu apa si sare nu reprezinta tratamentul pentru combaterea virusului ucigas.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2764 seconds )