Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministerul Sanatatii, despre pacientul care s-a sinucis dupa ce a evadat de la Spitalul Sapoca: Este inca o dovada ca in acest spital trebuie luate masuri rapide

B1 B1,
Ministerul Sanatatii, despre pacientul care s-a sinucis dupa ce a evadat de la Spitalul Sapoca: Este inca o dovada ca in acest spital trebuie luate masuri rapide

Ministerul Sanatatii face precizari in cazul pacientului evadat de la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca din Buzau, care s-a sinucis. Reprezentantii ministerului transmit, printr-un comunicat de presa, ca. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii cere control la Spitalul Sapoca, dupa ce un pacient a evadat, fiind gasit spanzurat

Ministerul Sanatatii a cerut, luni seara, un control la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, de unde un tanar violent a evadat, fiind gasit spanzurat.

Ministerul Sanatatii incepe procesul de repartitie a candidatilor admisi la concursul de intrare in Rezidentiat

Ministerul Sanatatii incepe, marti, procesul de repartitie a candidatilor admisi la concursul de intrare in Rezidentiat, sesiunea din 8 decembrie 2019, potrivit unui comunicat de presa al.

REZIDENTIAT 2019. incepe repartitia candidatilor admisi. Anunt important facut de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii: incepe repartitia candidatilor admisi in rezidentiat.

Ministerul Sanatatii a transmis cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova

Ministerul Sanatatii a anuntat, ca a transmis Autoritatii de Management pentru Programul Operational Regional cererea de finantare pentru Spitalul Regional de Urgenta Craiova. Spitalul va avea peste 800 de paturi, valoarea investitiei depasind 2,8 miliarde de lei, potrivit News. ro.

Ministrul Sanatatii, despre spitalele din Iasi: Saloane care nu s-au schimbat din timpul studentiei mele

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat ca sunt necesare investitii pentru a imbunatati conditiile in care sunt tratati pacientii care ajung in spitalele din Iasi. Acesta a dat exemplele unor saloane in care nu s-a mai schimbat nimic de pe vremea cand era student, relateaza Mediafax.

Ministrul Sanatatii, despre situatia oilor moarte in Portul Midia: Este un risc biologic mare

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a declarat sambata ca in Portul Midia, acolo unde o nava incarcata cu oi s-a rasturnat la sfarsitul lunii noiembrie, exista un risc biologic mare, din cauza cadavrelor in putrefactie.

Arbitrele Bonaventura, despre decizia care a stabilit campioana mondiala la handbal feminin: Nu am avut niciun dubiu

Arbitrele gemene franceze Charlotte si Julie Bonaventura au afirmat ca nu au avut niciun dubiu cand au luat decizia care a stabilit campioana mondiala la handbal feminin, in ultimele sase secunde ale finale dintre Olanda si Spania.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )