Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ministerul Sanatatii: Italia sustine ca exista legatura intre imbolnavirile cu E.Coli din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministerul Sanatatii: Italia sustine ca exista legatura intre imbolnavirile cu E.Coli din Romania

Autoritatile din Italia au declarat ca exista o legatura clara intre imbolnavirile cu E. Coli din Romania si cazul copilului din Florenta, in cadrul unei teleconferinte de joi cu autoritatile din Romania si specialisti din CE, a declarat,. continuă pe Wall-Street Ro

Comisia Europeana a emis o alerta privind branza de oaie provenind din Romania/ Autoritatile din Italia sustin ca exista legatura intre imbolnavirile cu E.Coli din Romania

Comisia Europeana a emis o alerta privind posibila existenta a bacteriei Escherichia coli in branza de oaie provenind din Romania, dupa ce Italia a semnalat imbolnavirea copilului roman internat in Florenta, anunta Mediafax.

Ministerul Sanatatii: Proiect de ordin care prevede suspendarea distribuirii unor medicamente in afara Romaniei pentru sase luni

Ministerul Sanatatii a pus in dezbatere publica un proiect de ordin pentru asigurarea unor stocuri adecvate si continue de medicamente, care prevede suspendarea temporara, pentru o perioada de sase luni, a distribuirii in afara teritoriului Romaniei a medicamentelor cu risc crescut de discontinuitate, informeaza Agerpres.

Scrisoare emotionanta de adio a unui secretar de stat din Ministerul Sanatatii

Imi cer iertare pentru tot ceea ce nu am reusit, pentru greselile pe care fara indoiala ca le-am facut, transmite timisoreanul Dorel Sandesc intr-o scrisoare emotionanta la plecarea din Ministerul Sanatatii.

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii DNA l-au trimis astazi in judecata pe Alin Tucemeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, la data faptelor, pentru doua infractiuni de dare de mita. in acelasi dosar, au mai fost trimisi in judecata afaceristul Cristinel-Spiridon Vodislav si firma Romepro Industries, pentru doua infractiuni de dare de mita.

Dorel Sandesc, demisie din Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Dorel Sandesc a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Aradul primeste de la Ministerul Sanatatii un RMN si sapte incubatoare

Un aparat RMN si 7 incubatoare cu asta se va alege Aradul in urma vizitei Ministrului Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )