Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dorel Sandesc, demisie din Ministerul Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Dorel Sandesc, demisie din Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii. continuă pe România Liberă

Fostul secretar de stat din Ministerul Sanatatii Alin Tucmeanu trimis in judecata pentru dare de mita

Procurorii DNA l-au trimis astazi in judecata pe Alin Tucemeanu, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, la data faptelor, pentru doua infractiuni de dare de mita. in acelasi dosar, au mai fost trimisi in judecata afaceristul Cristinel-Spiridon Vodislav si firma Romepro Industries, pentru doua infractiuni de dare de mita.

Demisie in Guvernul Ciolos, la Ministerul Sanatatii

Dorel Sandesc, secretar de stat in ministerul Sanatatii, a demisionat miercuri din functie, urmand ca premierul Dacian Ciolos sa ia act de decizia acestuia, au declarat pentru Mediafax surse.

Dorel Sandesc a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii

Premierul Dacian Ciolos l-a eliberat pe Dorel Sandesc, la cerere, din functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Numele grele din Ministerul de Interne, trase pe linie moarta. Directia Generala Anticoruptie, decapitata

Cinci nume grele din Ministerul de Interne au fost trase pe linie moarta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele de incetare a raporturilor de serviciu. Printre ei se numara Janica Arions Tiganasu, seful Directiei Generale Anticoruptie din Minister, precum si Genu Eduard Radu, adjunct al sefului DGA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )