Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministerul Sanatatii a publicat proiectul cu masurile sanitare si de protectie necesare pentru inceperea scolii

B1 B1,
Ministerul Sanatatii a publicat proiectul cu masurile sanitare si de protectie necesare pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat marti seara noapteaproiectulde ordin de ministrucare contine masurile care ar putea fi luate pentru inceperea scolii in siguranta de pe 14 septembrie. Potrivit. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii a publicat masurile pentru inceperea scolii

Ministerul Sanatatii a publicat, in aceasta noapte, masurile pentru inceperea scolii, respectiv proiectul de ordin de ministru care contine masurile propuse impreuna cu Ministerul Sanatatii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Fara distantare, dar cu masca. Norme sanitare de incepere a scolii stabilite de Ministerul Sanatatii

Ministerul Sanatatii a finalizat normele sanitare care trebuie respectate odata cu inceperea scolilor si le-a transmis Ministerului Educatiei.

CORONAVIRUS |Secretar de stat din Ministerul Sanatatii: in momentul de fata, sunt in jur de 1.000 de paturi de ATI alocate pentru pacientii cu SARS-CoV-2. Ce reprezinta, in schimb, o provocare foarte mare este personalul medical (VIDEO)

Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Andrei Baciu, a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, cu Tudor Musat, ca Romania are, in acest moment, aproximativ 1. 000 de paturi de terapie intensiva.

Ministerul Sanatatii din Rusia anunta ca a inceput productia noului vaccin pentru Covid-19

Ministerul Sanatatii din Rusia a anuntat ca a inceput productia noului vaccin pentru Covid-19. intr-un comunicat de presa, ministerul a declarat ca vaccinul va fi gata la sfarsitul lunii, relateaza BBC, conform news. ro.

Tinerii au uitat complet de pandemie si de masurile de protectie, la Vama Veche. Cum s-au distrat romanii in weekendul de Sf. Marie

In Vama Veche, tinerii au uitat complet de pandemie si de masurile de protectie. Au petrecut noaptea trecuta pe plaja, dupa ce terasele s-au inchis. Foarte putini au fost cei care au purtat masca, in timp ce de distantare nu a putut fi vorba.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )