Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministerul Sanatatii: Sunt incheiate contracte pentru cinci din vaccinurile din schema de imunizare, cu asigurarea cantitatilor pentru intregul an

Hotnews Hotnews,
 Ministerul Sanatatii: Sunt incheiate contracte pentru cinci din vaccinurile din schema de imunizare, cu asigurarea cantitatilor pentru intregul an

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, marti, ca sunt incheiate contracte de furnizare pentru cinci din cele sapte vaccinuri din schema de imunizare, fiind asigurate cantitatile necesare pentru intreg anul. Dozele vor ajunge la medici pana la jumatatea lunii iulie, iar celelalte doua vaccinuri vor fi date incepand din luna august. continuă pe Hotnews

Ce vaccinuri sunt disponibile in Romania. Ministerul Sanatatii, deranjat de criticile din spatiul public

In urma criticilor insistente din spatiul public legate de lipsa vaccinurilor din multe cabinete medicale, Ministerul Sanatatii anunta ca, in prezent, sunt incheiate contracte de furnizare pentru cinci din cele sapte vaccinuri din schema de imunizare: BCG, hepatitic B pediatric, ROR, hexavalent, tetravalent, cu asigurarea cantitatilor necesare pentru intregul an.

Ministerul Sanatatii spune ca stocurile de vaccin sunt disponibile in toata tara: Parintii care vor imunizarea copiilor sa mearga la medicii de familie, nu la farmacii

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, iar parintii care vor imunizarea copiilor trebuie sa mearga la medicii de familie, nu la furnizorii de medicamente privati, in speta farmacii, informeaza Ministerul Sanatatii. MS spune ca face aceste precizari ca urmare a unor interpretari si comentarii tendentioase care deformeaza nepermis realitatea.

Criza continua: Ministerul Sanatatii anunta ca problema vaccinurilor a fost transata. Medicii si parintii sustin cu totul altceva(VIDEO)

In timp ce Ministerul Sanatatii da asigurari ca vaccinurile ROR, Hexavalent si Tetravalent sunt disponibile in toata tara, iar oamenii nu trebuie decat sa mearga la cabinetele medicilor de.

Cod portocaliu de canicula joi, pentru cinci judete din sudul tarii, unde temperaturile vor ajunge pana la 40 de grade

Meteorologii au publicat un cod portocaliu de canicula valabil pentru cinci judete din sudul tarii, joi, cand temperaturile vor atinge maxime de pana la 40 de grade.

Anca Pop a lansat clip ultrasexy pentru cluburile din Ibiza

Piesa Loco Poco, considerata de polonezi si de spanioli drept cea mai fierbinte piesa dance a verii, se asculta acum si in cluburile din Ibiza. Un nou remix, ce poarta semnatura producatorului Check Point, a fost lansat de curand, iar odata cu acesta si un video foarte sexy, filmat la Cannes in luna mai.

Stocurile de vaccin sunt disponibile in toata tara

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, iar parintii care vor imunizarea copiilor trebuie sa mearga la medicii de familie, nu la furnizorii de medicamente privati, in speta farmacii, informeaza Ministerul Sanatatii.

Ministerul Sanatatii face un anunt important privind stocurile de vaccin

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii.

Caru' cu vedete:Valul ii fura slipul lui Horia Brenciu! Momentul rusinos surprins de paparazzi;Ele sunt cele mai scumpe soliste din Romania! Ce tarife cer la concerte;Ups! I-a cazut sutienul in piscina

Loredana Groza, in vizorul Iuliei Albu. Loredana Groza a ajuns in vizorul fashion-editorului Iulia Albu. Cantareata a fost criticata pentru o. Brigitte Sfat divorteaza de Ilie Nastase. Ilie Nastase a aflat din presa de statusul de pe Facebook in care Brigitte anunta ca divorteaza. Fostul tenismen s-a.

Germania le cere agentilor turci inculpati pentru bataia din SUA, din mai,sa nu il insoteasca pe Erdogan la summitul G20

Germania a avertizat ca nu se asteapta ca agentii de securitate turci care au fost inculpati pentru ciocnirile violente de la Washington, de luna trecuta, sa il insoteasca pe presedintele Recep Tayyip Erdogan la summitul G20 de saptamana viitoare, relateaza news. ro citand BBC News.

Victorie majora pentru Donald Trump: Curtea Suprema din Statele Unite decide sa puna partial in aplicare ordinul privind interdictia de calatorie in SUA pentru imigrantii din 6 tari musulmane

Donald Trump a inregistrat luni o victorie majora, Curtea Suprema din Statele Unite hotarand sa dea, partial, unda verde punerii in aplicare a ordinului executiv emis in luna martie privind restrictiile de calatorie pentru imigrantii din sase tari cu populatie majoritar musulmana, anunta Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,195 seconds )