Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce vaccinuri sunt disponibile in Romania. Ministerul Sanatatii, deranjat de criticile din spatiul public

România Liberă România Liberă,
Ce vaccinuri sunt disponibile in Romania. Ministerul Sanatatii, deranjat de criticile din spatiul public

In urma criticilor insistente din spatiul public legate de lipsa vaccinurilor din multe cabinete medicale, Ministerul Sanatatii anunta ca, in prezent, sunt incheiate contracte de furnizare pentru cinci din cele sapte vaccinuri din schema de imunizare: BCG, hepatitic B pediatric, ROR, hexavalent, tetravalent, cu asigurarea cantitatilor necesare pentru intregul an. continuă pe România Liberă

Ministerul Sanatatii: Sunt incheiate contracte pentru cinci din vaccinurile din schema de imunizare, cu asigurarea cantitatilor pentru intregul an

Ministerul Sanatatii MS) a anuntat, marti, ca sunt incheiate contracte de furnizare pentru cinci din cele sapte vaccinuri din schema de imunizare, fiind asigurate cantitatile necesare pentru intreg anul. Dozele vor ajunge la medici pana la jumatatea lunii iulie, iar celelalte doua vaccinuri vor fi date incepand din luna august.

Ministerul Sanatatii spune ca stocurile de vaccin sunt disponibile in toata tara: Parintii care vor imunizarea copiilor sa mearga la medicii de familie, nu la farmacii

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, iar parintii care vor imunizarea copiilor trebuie sa mearga la medicii de familie, nu la furnizorii de medicamente privati, in speta farmacii, informeaza Ministerul Sanatatii. MS spune ca face aceste precizari ca urmare a unor interpretari si comentarii tendentioase care deformeaza nepermis realitatea.

Stocurile de vaccin sunt disponibile in toata tara

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, iar parintii care vor imunizarea copiilor trebuie sa mearga la medicii de familie, nu la furnizorii de medicamente privati, in speta farmacii, informeaza Ministerul Sanatatii.

Criza continua: Ministerul Sanatatii anunta ca problema vaccinurilor a fost transata. Medicii si parintii sustin cu totul altceva(VIDEO)

In timp ce Ministerul Sanatatii da asigurari ca vaccinurile ROR, Hexavalent si Tetravalent sunt disponibile in toata tara, iar oamenii nu trebuie decat sa mearga la cabinetele medicilor de.

Ministerul Sanatatii face un anunt important privind stocurile de vaccin

Stocurile de vaccin cuprinse in Programul National de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, Hexavalent si Tetravalent, sunt disponibile in toata tara, informeaza un comunicat al Ministerului Sanatatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )