Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ministrii Grupului Visegrad NU au ajuns la niciun acord privind imigrantii

România Liberă România Liberă,
Ministrii Grupului Visegrad NU au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor. continuă pe România Liberă

Criza refugiatilor: Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei, precizand ca sistemul cotelor ramane prioritar pentru liderii UE, relateaza MTI.

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad, Letoniei si Luxemburgului nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au reusit sa ajunga la un acord cu omologul lor din Luxemburg in privinta solutionarii crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei,.

Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

ACTUALIZARE 23:09 Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei, precizand ca sistemul cotelor ramane prioritar pentru liderii UE, relateaza MTI, citat de Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )