Libnet.ro
UNICEF

01:05

Criza refugiatilor: Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Hotnews Hotnews,
 Criza refugiatilor: Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei, precizand ca sistemul cotelor ramane prioritar pentru liderii UE, relateaza MTI. continuă pe Hotnews

Grupul Visegrad, Letonia, Luxemburg nu au ajuns la niciun acord privind imigrantii

ACTUALIZARE 23:09 Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor, anunta Guvernul Ungariei, precizand ca sistemul cotelor ramane prioritar pentru liderii UE, relateaza MTI, citat de Mediafax.

Mircea Badea: Astept puterea exemplului romanesc in criza refugiatilor

Mircea Badea a explicat, in pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, ca este foarte curios sa vada puterea exemplului roman, in contextul in care Ungaria a demonstrat ca nu stie sa gestioneze criza refugiatilor cu.

Ministrii Grupului Visegrad NU au ajuns la niciun acord privind imigrantii

Ministrii de Externe ai statelor Grupului Visegrad si Letoniei nu au ajuns la niciun acord cu omologul lor din Luxemburg privind solutionarea crizei imigrantilor.

Criza refugiatilor LIVE TEXT Croatia inchide drumurile ce duc la frontiera cu Serbia / Ungaria a inceput sa construiasca gardul la granita cu Croatia

Politia croata a anuntat ca a interzis circulatia rutiera pe toate drumurile ce duc la cele sapte treceri de frontiera catre Serbia, dupa ce in ultimele doua zile peste 11. 000 de migranti intrasera in tara. Un tren avand in vagoanele sale circa 150 de migranti care fusesera blocati joi de autoritatile slovene la granita cu Croatia a plecat in cursul noptii spre un oras din vestul Sloveniei. 44Victor Orban a declarat ca Ungaria a inceput sa construiasca gardul de pe granita cu Croatia pentru a opri valul de migranti8. 30 Danemarca a anuntat ca va accepta imigranti suplimentari si va contribui cu fonduri pentru consolidarea frontierelor UE, in contextul in care peste 8. 000 de extracomunitari, cei mai multi din Siria, au ajuns in ultimele doua saptamani pe teritoriul danez.

The Guardian: Aurescu participa la reuniunea privind criza refugiatilor. MAE dezminte informatia

Publicatia britanica The Guardian a anuntat ca ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, participa, luni, la reuniunea ministrilor de Externe din centrul si estul Europei, pe tema crizei refugiatilor. Informatia a fost, insa, dezmintita de Ministerul afacerilor de Externe.

Ce spune Francois Hollande despre criza refugiatilor

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a declarat, luni, ca nicio tara europeana nu se poate exonera de la primirea refugiatilor care beneficiaza de dreptul la azil.

Adevarul Live, ora 12.00. Ambasadorul Turciei, despre criza refugiatilor si solutiile Europei

Ambasadorul Republicii Turcia in Romania, Osman Koray Ertas, vine la Adevarul Live de la ora 12. 00, pentru a explica aceasta grava criza a refugiatilor din perspectiva tarii sale, intr-un dialog cu Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si jurnalistul Liviu Iolu.

Ministrul ungar de Externe, despre atitudinea premierului croat in criza refugiatilor: Zoran Milanovici a lansat atacuri false si rautacioase la adresa Ungariei, iar comportamentul sau este penibil

Ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto, considera ca atitudinea premierului Croatiei, Zoran Milanovici, cu privire la criza imigrantilor este una penibila. Sistemul de imigratie al Croatiei s-a prabusit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )