Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ministrii lui Ciolos: cum arata noul guvern tehnocrat. Scapam de frica Ordonantelor de Urgenta pentru penali, dar intram in zona confruntarii dure cu Parlamentul si partidele

Hotnews Hotnews,
 Ministrii lui Ciolos: cum arata noul guvern tehnocrat. Scapam de frica Ordonantelor de Urgenta pentru penali, dar intram in zona confruntarii dure cu Parlamentul si partidele

Componenta guvernului Ciolos ne garanteaza ca nu ne vom mai teme de celebrele Ordonante de Urgenta care distrug reformele facute, pun in pericol statul de drept si incearca sa creeze portite de scapare pentru penalii. Cei mai multi dintre ministri sint oameni pusi exact in posturile pentru care au competenta, au o agenda reformista si o experienta relevanta pentru ministerele lor. Prezenta lui Vasile Dancu, omul de incredere al lui Liviu Dragnea, arata ca premierul desemnat Ciolos a facut compromisul politic necesar pentru a-si asigura minimul dialog cu PSD, partidul care detine inca o majoritate functionala in Parlament. Raspunde guvernul Ciolos la nevoile Strazii?. continuă pe Hotnews

Cand va fi gata noul guvern. Ciolos: Lucrez la o echipa solida

Cand va fi gata noul guvern Premierul desemnat Dacian Ciolos va prezenta, duminica, lista cu ministrii din Cabinetul sau, urmand ca luni sa aiba loc audierile in comisiile de specialitate, iar marti votul de investitura si depunerea juramantului in fata presedintelui Klaus Iohannis.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Surse: Ciolos renunta la toti ministrii din Cabinetul Ponta. Cand anunta noul Guvern

45: Lista noului guvern este finalizata si va fi prezentata duminica dupa-amiaza a declarat, sambata seara, pentru Mediafax, premierul desemnat Dacian Ciolos.

Cine sunt ministrii din Guvernul Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos a anuntat duminica dupa amiaza lista de ministri din echipa guvernamentala. Din noul Guvern fac parte specialisti care au lucrat in Comisia Europeana printre acestia fiind: Achim Irimescu sau Anca Paliu Dragu. De asemenea, un apropiat al PSD, sociologul Vasile Dancu, va fi vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale.

Numele vehiculate pentru noul Guvern Ciolos

Premierul desemnat Dacian Ciolos ar urma sa prezinte sambata lista ministrilor din Cabinetul sau, ne-au declarat surse politice, care ne-au precizat ca audierile in comisiile parlamentare ar putea sa aiba loc luni, iar marti sa fie votul de investitura in plenul reunit.

Noul Guvern. Cine este Elisabeta Lipa, propusa ministru al Tineretului si Sportului

Elisabeta Lipa, propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos pentru postul de ministru al Tineretului si Sportului, este presedinte al Federatiei de Canotaj si al CS Dinamo Bucuresti, vicepresedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, dar si cea mai buna canotoare a secoului XX, titlu conferit de forul international de profil.

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei.

Noul Guvern. Cine este Petre Toba, propus pentru sefia Ministerului Administratiei si Internelor

Chestorul Petre Toba 51 de ani), propus de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului de Interne, este inspectorul general al Politie Romane, functie cu rang de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne. A intrat in Politie in anul 1990, imediat dupa Revolutie, iar din 2012 este seful Politiei Romane. La inceputul anului i s-a atras atentia ca a crescut numarul politistilor cu functii importante cercetati pentru coruptie.

Noul Guvern. Cine este Anca Paliu Dragu, ministrul propus pentru Finante

Anca Paliu Dragu, economist in cadru Directoratului general de economie si finante al Comisiei Europene, care a lucrat in cadrul biroului local al FMI, dar si la BNR, este propunerea premierului desemnat Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Finantelor Publice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )