Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ministrul Apararii: Militarii ucraineni raniti in conflictul din estul tarii, tratati in spitalele romanesti

B1 B1,
Ministrul Apararii: Militarii ucraineni raniti in conflictul din estul tarii, tratati in spitalele romanesti

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a afirmat ca mai multi medici romani au mers la Kiev, in Ucraina, pentru trierea ranitilor, iar zece dintre acestia vor fi adusi si tratati in spitale militare din. continuă pe B1

ONU: Peste 6.100 de morti in conflictul din estul Ucrainei

La aproape un an de la declansare, conflictul din estul Ucrainei insumeaza peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti, potrivit Biroului ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA). Sase mii o suta opt.

Bilant: Peste 6.100 de morti in conflictul din estul Ucrainei

Conflictul armat din estul Ucrainei s-a soldat cu peste 6. 100 de morti si 15. 400 de raniti in aproape un an de la declansare, a anuntat, luni, Biroul ONU pentru Coordonarea Afacerilor Umanitare OCHA), informeaza Mediafax.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa: Vom avea militari permanent, prin rotatie, pe flancul estic al NATO si al UE

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, la Poligonul Smardan din judetul Galati, ca, in cursul acestui an, pe flancul estic al NATO si al Uniunii Europene se vor afla permanent.

ACORD intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul .

Moscova si Kiev au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Negocierile au.

Acord intre Rusia si Ucraina, pentru continuarea retragerii armamentului din estul tarii

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Sefii diplomatiilor din Ucraina, Rusia, Franta si Germania au indemnat totodata la o consolidare a rolului misiunii observatorilor din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si la retragerea armamentului greu de pe linia frontului, in regiunea ucraineana Donbas est).

Moscova, Parisul si Berlinul fac apel la toate partile sa inceteze luptele din estul Ucrainei

Ministrii de Externe ai Germaniei, Frantei, Rusiei si Ucrainei cer oprirea luptelor din estul Ucrainei dupa o intalnire a acestora care a avut loc luni noaptea in Berlin, potrivit Agerpres. Ne exprimam profunda.

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

ACTUALIZARE 08:28 Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

NATO someaza Rusia sa nu mai alimenteze conflictul din Ucraina

Alianta Nord-Atlantica este preocupata de reizbucnirea confruntarilor armate in estul Ucrainei, afirma generalul american Philip Breedlove, comandantul suprem al fortelor NATO din Europa, care a somat Rusia sa inceteze alimentarea conflictului, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,261 seconds )