Libnet.ro
UNICEF

12:45

ACORD intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Antena3 Antena3,
ACORD intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul . continuă pe Antena3

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Sefii diplomatiilor din Ucraina, Rusia, Franta si Germania au indemnat totodata la o consolidare a rolului misiunii observatorilor din cadrul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) si la retragerea armamentului greu de pe linia frontului, in regiunea ucraineana Donbas est).

Acord intre Moscova si Kiev pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

ACTUALIZARE 08:28 Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Acord intre Rusia si Ucraina, pentru continuarea retragerii armamentului din estul tarii

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax.

Acord pentru continuarea retragerii armamentului in estul Ucrainei intre Moscova si Kiev

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren,.

Moscova si Kievul au ajuns la un acord pentru continuarea retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, in prezenta omologilor lor francez si german, pe fundalul intensificarii ostilitatilor pe teren.

Moscova si Kiev au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei

Ministrii de Externe rus si ucrainean au ajuns la un acord in vederea continuarii retragerii armamentului din estul Ucrainei, luni noaptea, la Berlin, relateaza Deutsche Welle, citat de Mediafax. Negocierile au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )