Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Apararii: Seful Statului Major al Apararii in acest moment, pana la comunicarea sentintei, este generalul Nicolae Ciuca

B1 B1,
Ministrul Apararii: Seful Statului Major al Apararii in acest moment, pana la comunicarea sentintei, este generalul Nicolae Ciuca

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat joi seara ca generalul Nicolae Ciuca este seful Statului Major al Apararii pana la comunicarea oficiala a sentintei Curtii de Apel Bucuresti,. continuă pe B1

Scandalul din fruntea Statului Major General al Armatei continua

Presedintele Klaus Iohannis a emis, ieri, decretul privind trecerea in rezerva a generalului-locotenent - cu trei stele Adrian Tonea din Ministerul Apararii Nationale la data de 31 ianuarie 2019. Practic, de maine, seful Statului Major General al Armatei Romane ramane fara loctiitorul Adrian Tonea.

MINISTRUL APARARII, DUPA DECIZIA CAB LEGATA DE CIUCA: O sa vedem solutiile pe care le avem de acum

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a declarat, astazi, ca a aflat decizia Curtii de Apel Bucuresti in cazul sefului Statului Major al Apararii SMAp).

Ministrul Apararii, Gabriel Les, dupa ce ARMATA A RAMAS FARA COMANDANT: Nu este contextul bun sa vorbim de o asemenea situatie

Ministrul Apararii, Gabriel Les, a declarat, joi, dupa ce instanta a suspedat prelungirea mandatului sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca, ca nu este contextul bun sa vorbim de o asemenea.

Cine ar putea prelua temporar functia de sef al Statului Major al Apararii

Curtea de Apel Bucuresti a decis sa suspende decretul presedintelui Iohannis prin care a prelungit mandatul comandantului Ciucala conducerea Statului Major al Armatei, solutia nefiind insa.

ARMATA A RAMAS FARA COMANDANT chiar in timpul vizitei sefului NATO la Bucuresti! Instanta a suspendat prelungirea mandatului sefului Statului Major General (VIDEO)

Situatia fara precedent in Romania! Instanta a suspedat prelungirea mandatului sefului Statului Major General, Nicolae Ciuca. Nu este o decizie definitiva, dar este executorie. Altfel, Armata Romana a.

Interimatul la sefia Statului Major, decis de instanta

Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta, astazi, cu privire la cererea de suspendare a decretului prezidential prin care Klaus Iohannis l-a numit interimar, pe timp de un an, pe generalul cu patru stele Nicolae Ciuca, in fruntea Statului Major General al Armatei Romane.

LA SEDIUL M.AP.N. Ministrul Apararii Nationale - intalniri bilaterale

Ministrul Apararii Nationale, Gabriel Les, a avut astazi, la sediul M. Ap. , intalniri bilaterale cu subsecretarul general al Organizatiei Natiunilor Unite pentru operatii de mentinere a pacii, Jean-Pierre Lacroix, si cu directorul executiv al Agentiei Europene de Aparare, Jorge Domecq.

Generalul Adrian Tonea, loctiitor al sefului Statului Major al Apararii, trecut in reverva. Decizia, semnata de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul privind trecerea in rezerva a general-locotenentului cu trei stele Adrian Tonea din Ministerul Apararii National, la data de 31 ianuarie 2019 anunta.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )