Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ministrul Carmen Dan, despre cazul Ghita. De cand stia Politia romana ca deputatul-fugar este in Serbia

Antena3 Antena3,
Ministrul Carmen Dan, despre cazul Ghita. De cand stia Politia romana ca deputatul-fugar este in Serbia

Politia romana a avut informatii ca Sebastian Ghita este in Serbia de joi, 13 aprilie, cu o zi inaintea anuntului oficial ca fugarul a fost localizat si retinut, a declarat, marti, ministrul. continuă pe Antena3

Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader in cazul Ghita: Este o iesire de om de doi lei! Asta este Ministrul Justitiei in Romania! in conditiile astea, n-o sa-l vedeti pe Sebastian Ghita decat la telejurnal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre demersurile intreprinse de autoritati pentru aducerea lui Sebastian Ghita la Bucuresti. Ne.

Sa stea in tara lui sa faca puscarie cum am facut eu. Gigi Becali, despre Sebastian Ghita: Daca vine cu ce a spus pana acum e o nimica toata (VIDEO)

Gigi Becali a comentat in direct pentru B1TV prinderea lui Sebastian Ghita in Serbia dupa aproape 5 luni in care a fost disparut. Omul de afaceri a afirmat ca fostul deputat ar fi trebuit sa sta.

Nicusor Dan, despre crticile aduse de unii deputati USR: In USR exista o comunicare institutionalizata; toti cei 1.500 de membri pot sa participe la ea

Presedintele USR, Nicusor Dan, a raspuns marti, la Parlament, acuzatiilor din partea unor colegi potrivit carora face un dialog al surzilor, afirmand ca in partid exista o comunicare institutionalizata, astfel incat toti cei 1. 500 de membri sa poata sa participe la ea, transmite News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )