Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader in cazul Ghita: Este o iesire de om de doi lei! Asta este Ministrul Justitiei in Romania! in conditiile astea, n-o sa-l vedeti pe Sebastian Ghita decat la telejurnal! (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre discursul lui Tudorel Toader in cazul Ghita: Este o iesire de om de doi lei! Asta este Ministrul Justitiei in Romania! in conditiile astea, n-o sa-l vedeti pe Sebastian Ghita decat la telejurnal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre demersurile intreprinse de autoritati pentru aducerea lui Sebastian Ghita la Bucuresti. Ne. continuă pe B1

Unspe Metri. Radu Banciu, despre violentele de la meciul Lyon - Bastia: Este normal ce se intampla. Fotbalul a fost vreodata opera? Unde sa fie golani la Bach sau la Bastia?(VIDEO)

Radu Banciu si Dan Bara au vorbit in editia de luni a emisiunii Unspe metri despre faptul ca jucatorii lui Lyon au fost luati la bataie duminica de fanii celor de la Bastia, iar.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: Prevederile legale ne obliga sa ramanem in asteptare, dar imediat ce vom primi hotararea instantei de judecata din Serbia, dam drumul la procedura de extradare in cazul lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, marti, ca procedura de extradare a lui Sebastian Ghita este pregatita, insa sunt asteptate deciziile instantelor de judecata.

Radu Banciu: Romania nu-l va recupera niciodata pe Sebastian Ghita. Klaus Iohannis este deocamdata in vacanta, justitia este condusa de nenea ala care are o jumatate de felie de afiliere la PSD. Cine sa intervina? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Sebastian Ghita a fost arestat de justitia sarba pentru 18 zile, timp in care autoritatile.

Tudorel Toader: Avem pregatita cererea de extradare pentru Sebastian Ghita

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit la Sinteza Zilei despre procesul de extradare al lui Sebastian Ghita, mentionand ca este optimist in aceasta privinta, deoarece exista.

Extradarea lui Sebastian Ghita: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca asteapta o incheiere de la instanta de judecata din Romania. Nu vom intarzia nici un minut

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca Ministerul Justitiei asteapta in acest moment o incheiere din partea unei instante de judecata romane privind procedura de extradare a lui Sebastian Ghita din Serbia. Din momentul in care o vom avea, nu vom intarzia nici un minut, a spus Tudorel Toader. Vom reveni.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita a fost retinut in baza mandatelor de arestare emise in Romania

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat marti seara, la Antena 3, ca Sebastian Ghita a fost identificat si retinut de autoritatile din Serbia in baza mandatelor emise in Romania.

Tudorel Toader: Sebastian Ghita ar putea cere azil politic in Serbia

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

Sebastian Ghita nu va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania - Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus luni ca nu crede ca Sebastian Ghita va fi judecat in Serbia inainte de a fi extradat in Romania. Reamintim ca Ghita a fost retinut vineri de autoritatile sarbe sub acuzatia ca ar fi folosit acte false, considerata o infractiune in Serbia.

Sebastian Ghita se poate da victima politica pentru a scapa de extradare. Tudorel Toader: Asteptam verificarile instantelor de judecata din Serbia. Curtea de Apel Ploiesti a admis extradarea. Ministerul Justitiei a pregatit cererea de aducere in Romania a

Conventia europeana de la Paris, in baza careia Ministerul Justitiei va cere extradarea lui Sebastian Ghita, permite Serbiei sa refuze procedura in cazul in care apreciaza ca infractiunea de care este acuzat fostul deputat este una politica sau conexa uneia de acest fel. Ghita a sustinut adesea ca este persecutat politic.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Ghita. Cum poate scapa milionarul. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Sebastian Ghita ar putea sa ceara azil politic in Serbia, aceasta fiind ultima sansa a fostului om politic de a sta departe de inchisoare. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader a afirmat marti ca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )