Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ministrul Culturii: Ca ministru, voi sustine proiectul Rosia Montana. Ca membru PNL, voi vota impotriva, pentru ca asta e decizia partidului

Adevărul Adevărul,
Ministrul Culturii: Ca ministru, voi sustine proiectul Rosia Montana. Ca membru PNL, voi vota impotriva, pentru ca asta e decizia partidului

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost prezent vineri dimineata la Cluj, pentru o inspectie la institutiile de cultura din oras. El a declarat ca va vota impotriva proiectului Rosia Montana pentru ca aceasta este decizia partidului, dar ca sustine proiectul in calitate de ministru. La iesirea din Prefectura, Barbu a fost asteptat de activistii Rosia Montana, care i-au cerut demisia. continuă pe Adevărul

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

Ministrul Culturii, atacat cu rosii la Cluj: Protestatarii i-au cerut demisia pentru ca sustine proiectul Rosia Montana (VIDEO)

Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a fost atacat cu rosii de un grup de protestatari din Cluj, care se opun proiectului minier de la Rosia Montana. Manifestantii l-au asteptat pe ministru in fata Prefecturii Cluj,.

Ministrul Dan Sova va vota pentru proiectul Rosia Montana.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. CITITI SI: Desecretizarea documentelor Rosia Montana: Detaliile importante ale contractului RMCG raman secrete. Sova vrea proiectul Politic s-ar putea sa votez ca toti ceilalti colegi. Daca se ia o decizie politica sa votam impotriva, votez impotriva. Daca ramanem cu votul liber o sa votez DA.

Dan Sova: in calitate de senator voi vota pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, Dan Sova, a declarat ca in calitate de senator in Parlamentului va vota pentru proiectul Rosia Montana. Politic.

Crin Antonescu cere PSD sa-si exprime pozitia fata de proiectul Rosia Montana: Am inteles, indirect, ca PSD sustine proiectul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cert marti PSD sa spuna public ce pozitie are fata de proiectul Rosia Montana, in calitate de cel mai mare partid din Romania, apreciind ca nu este corect sa se arunce vina pe liberali pentru eventuala respingere de catre Parlament a proiectului de lege initiat de Guvern, relateaza Agerpres. UPDATE: Crin Antonescu a declarat, marti seara, la Realitatea TV, ca a inteles, indirect, ca pozitia PSD este, de fapt, de sustinere a proiectului Rosia Montana, el reiterand ca acest lucru nu este o problema, dar social-democratii ar trebui sa isi faca publica pozitia.

Dan Sova: Joi vom prezenta documentele care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvernul Romaniei

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Sova, a declarat marti seara ca va prezenta joi toate documentele din 1997 incoace care au legatura cu proiectul Rosia Montana si Guvern. Premierul Ponta precizase in cursul zilei ca exista o licenta de exploatare acordata in 1999 si ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri de ministrul Dan Sova, care va face publice toate documentele legate de acest dosar.

Maria Grapini: Proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si nu mai poate fi reparat

Ministrul delegat pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a declarat ca proiectul Rosia Montana a fost croit gresit si ca nu mai poate fi reparat. Problema.

Vosganian: Societatea romaneasca nu are suficiente date privind proiectul Rosia Montana

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, apreciaza ca in prezent societatea romaneasca nu este pregatita sa abordeze proiectul Rosia Montana, pentru ca nu are suficiente informatii, dar considera ca aurul va fi exploatat atunci cand vor fi.

Membrii Comisiei juridice au dat AVIZ NEGATIV pentru proiectul Rosia Montana

Aviz negativ in Comisia juridica pentru proiectul Rosia Montana. Proiectul de lege va fi dezbatut si de Comisia pentru economie. Senatorii au aprobat, luni, ca acest proiect de lege sa intre in dezbatere in.

Antonescu: Ponta niciodata nu mi-a spus ce riscam daca nu executam proiectul Rosia Montana

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Crin Antonescu, a afirmat azi ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )