Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Educatiei, apel catre profesori dupa inchiderea scolilor

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, apel catre profesori dupa inchiderea scolilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a lansat un apel catre profesori, dupa inchiderea scolilor si gradinitelor, in care le cere sa contribuie cu resurse educationale deschise, potrivite acestei perioade din anul scolar. continuă pe Antena3

Coronavirus: Sapte masuri luate de Ministerul Educatiei dupa inchiderea scolilor Simularile examenelor nationale se suspenda, la fel si evaluarea psihosomatica pentru clasa pregatitoare

Simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat se amana, activitatile extrascolare sunt anulate, iar activitatea de evaluare psihosomatica pentru clasa pregatitoare se va amana pana dupa reluarea cursurilor - sunt cateva dintre masurile luate marti de Ministerul Educatiei si Cercetarii dupa anuntarea inchiderii scolii.

Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor

Ministrul Educatiei Nationale, Monica Anisie, afirma ca autoritatile nu au luat in calcul, pana in prezent, ideea inchiderii unitatilor scolare si a celor de invatamant superior si face un apel la autoritatile locale sa doteze scolile cu sapun si dezinfectant.

Coronavirus |Ministrul Educatiei: Nu am luat in calcul suspendarea sau inchiderea scolilor

Ministrul interimar al Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca la momentul acesta nu a luat in calcul suspendarea sau inchiderea unitatilor de invatamant sau a universitatilor, pentru ca nu s-a confirmat niciun caz nou de imbolnavire cu coronavirus si.

Coronavirus: Anisie - Nu am luat in calcul inchiderea scolilor. Nu este cazul deocamdata sa ne alarmam

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca la acest moment nu a luat in calcul suspendarea cursurilor la scoli si universitati, cu exceptia scolii din Timisoara unde 3 elevi au fost confirmati cu coronavirus. Anisie afirma ca deocamdata nu este cazul sa ne alarmam si face apel la calm.

Coronavirus, masuri in educatie Monica Anisie: Suspendam olimpiadele judetene. Decizia privind inchiderea scolilor o ia Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat pentru HotNews ca in cadrul videoconferintei cu inspectorii scolari a decis ca toate toate olimpiadelor scolare judetene si regionale, care urmau sa se desfasoare in perioada urmatoare, sa se suspende. Oricum ar fi, adica indiferent de decizia privind inchiderea scolilor, am decis suspendarea oricaror activitati in cadrul olimpiadelor scolare, concursurilor sportive. Ministerul Educatiei asteapta decizia Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta privind inchiderea scolilor, a declarat pentru HotNews Monica Anisie.

Scandal aprig in Timis, dupa controversele legate de inchiderea scolilor

Controversele legate de inchiderea scolilor a dus la o cearta apringa intre intre prefectul de Timis si un inspector scolar. in contextul celor trei cazuri de coronavirus depistate la Liceul Alimentar, unde la aceasta ora cursurile sunt susapendate, isnepctorul scolar a solictat inchiderea tuturor unitatilor scolare din judet.

Gabriela Firea ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti din cauza coronavirusului

Edilul Capitale, Gabriela Firea, a anuntat sambata seara ca ia in calcul inchiderea scolilor din Bucuresti dupa aparitia celui de-al 12-lea caz din tara, depistat la un bucurestean venit de la Roma in urma cu 11 zile.

Ludovic Orban a vorbit despre inchiderea scolilor in conditiile raspandirii Coronavirusului

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavi.

Orban afirma ca inchiderea scolilor nu este o decizie ce poate fi luata usor

Premierul interimar Ludovic Orban declara, luni intr-o conferinta de presa, ca inchiderea scolilor pentru a preveni raspandirea coronavirusului nu este o masura care poate fi luata usor pentru ca, pe de o parte, perturba procesul educational, iar pe de alta parte, trebuie vazut ce se va intampla cu copiii care raman acasa, intrucat nu toti au de cine sa fie supravegheati.

Coronavirus: Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor, incepand de miercuri, pentru o saptamana UPDATE

Autoritatile iau in calcul inchiderea scolilor si gradinitelor din intreaga tara o hotarare fiind asteptata la finalul sedintei din aceasta seara a Comitetului pentru Situatii Speciale de Urgenta. Daca initial se vorbea despre o perioada mai lunga de timp, respectiv pana pe 21 aprilie, ultima propunere este ca scolile sa se inchida de miercuri, 11 martie, pana pe 22 martie. Perioada poate fi prelungita in functie de evolutia crizei coronavirusului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )