Libnet.ro
UNICEF

13:15

Ministrul Educatiei isi schimba opinia: Toleranta 0 pentru plagiate

B1 B1,
Ministrul Educatiei isi schimba opinia: Toleranta 0 pentru plagiate

Ministrul Educatiei, Valentin Popa, a aprobat marti un ordin care prevede includerea in planurile de invatamant, pentru toate programele de studii universitare organizate in institutiile de. continuă pe B1

Insula care isi schimba tara la fiecare sase luni

O insula aflata la granita dintre Spania si Franta isi schimba tara la fiecare sase luni. Saptamana viitoare, Franta va preda acest teritoriu de peste 3. 000 de metri patrati Spaniei. Dupa.

Rectorul UVT, Calin Oros, a girat pentru ministrul Educatiei, Valentin Popa

Valentin Popa este ministrul desemnat al Educatiei Nationale in Guvernul PSD Vasilica Viorica Dancila. Este rectorul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava din primavara anului 2012. De cand a fost propus ca ministru al Educatiei, Valentin Popa a iesit in evidenta prin numeroase greseli gramaticale.

Caru' cu vedete:Cunoscutul cantaret isi schimba sexul! Vrea sa devina femeie: Ma va chema Daria;Oana Roman a luat foc dupa ce a fost certata ca a publicat o poza din dormitor;Motivul pentru care Madalina Manole a refuzat sa pozeze intr-o revista pentru a

Cum arata palatul de 1,4 milioane euro al Ioanei Basescu!Bine ascunsa in padure, fara ca strainii sa poata avea acces la ea, vila in care locuieste Ioana Basescu impreuna cu familia impresioneaza atat prin dimensiuni, cat si prin amplasament. Ce-l face pe Smiley fericit? Artistul a facut declaratii surprinzatoare, care n-o prea avantajeaza pe Gina Pistol. Dupa relatia cu Laura Cosoi, Smiley nu si-a mai asumat nicio relatie, asta nu pentru ca nu a avut o iubita oficiala, ci pentru ca a ajuns la concluzia ca daca lumea stie cat mai putine lucruri despre viata lui personala este mult mai fericit.

Ministrul Educatiei: 17 discipline si 34 de ore pe saptamana sunt cu siguranta prea mult

Valentin Popa, propus pentru portofoliul Educatiei Nationale, a declarat luni, la audierile din comi.

Ministrul Educatiei scos din jobenul lui Dragnea-Trei Dosare

Nu aveam nici cel mai mic dubiu ca ziua de luni, 29 ianuarie 2018, va fi una fara nici un fel de importanta pentru istoria politica a Romaniei post-decembriste.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )