Libnet.ro
UNICEF

07:15

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca a fost olimpic la gramatica

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine ca a fost olimpic la gramatica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a spus ca a fost olimpic la gramatica, atunci cand reporterul Antena 3 l-a intrebat daca a mai chiulit in scoala la aceste ore. Iata dialogul: Reporter:. continuă pe Antena3

Cum a fentat ministrul Educatiei, Liviu Pop, un grup de dascali protestatari la Iasi. Initial, promisese ca va discuta cu ei

Ministrul Educatiei Nationale, Liviu Pop, nu a stat de vorba cu profesorii care au pichetat Prefectura Iasi in cursul zilei de 2 octombrie, nemultumiti ca actuala putere nu si-a onorat promisiunile din Programul de Guvernale.

Ziua si gafa ministrului Educatiei: Liviu Pop, profesor de matematica, pus in incurcatura de un calcul simplu

Ziua si gafa ministrului Educatiei. Liviu Pop a iesit in evideta printr-o noua confuzie. Aflet intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, ministrul a declarat ca elevii de liceu di.

Liviu Pop nu stie cat la suta din PIB a fost alocat Educatiei in acest an

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, nu a stiut sa raspunda cat la suta din PIB este alocat Educatiei, cand a fost intrebat acest lucru, marti seara, de moderatorul unei emisiuni de la.

Ministrul Educatiei a comis-o din nou. Liviu Pop, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, asa cum ne-a obisnuit, a mai comis o gafa. De aceasta data, intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, a declarat ca elevii de liceu din an terminal au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Gafa lui Liviu Pop, de Ziua Educatiei. Ministrul Educatiei, profesor de matematica, are probleme cu aritmetica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a comis o noua gafa, joi, chiar de Ziua Educatiei. intr-o videoconferinta cu inspectoratele scolare din tara, seful de la Educatie, care este si profesor de.

Liviu Pop se teme pentru functia sa: Acesta s-ar putea sa fie ultimul meu discurs, ca ministru al Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, in cadrul unei dezbateri la care au participat mai multi profesori, ca, in medie, in Romania, mandatul unui ministru al Educatiei este de sase luni.

Liviu Pop, o noua gafa, la deschiderea anului universitar: Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces la studii, un viitor mai bun decat cel prezent

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a gafat din nou, luni, la deschiderea anului universitar. Pop a mers luni la Iasi, pentru a participa la deschiderea anului la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, afirmand, cu acest prilej, ca este dator cu reforma Educatiei, indiferent daca acest lucru ii place sau nu, daca starneste critici sau nu, potrivit Agerpres. Liviu Pop a spus si ca Fiecare copil trebuie si merita sa aiba acces direct la scoala, studii, un viitor mai bun decat cel prezent.

Liviu Pop a comis-o din nou. De data asta nu i-au iesit calculele matematice

Ministrul Educatiei, Liviu Pop , a comis-o din nou. De Ziua Educatiei, acesta a avut o videoconferinta cu inspectoratele scolare, ocazie cu care a declarat ca elevii de liceu din ultimul an au inceput scoala in urma cu 17-18 ani.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a ministrului Liviu Pop, dupa gafa un viitor mai bun decat cel prezent

Afirmatia facuta de ministrul Educatiei Liviu Pop la Iasi, cu ocazia deschiderii anului universitar, conform careia fiecare copil merita un viitor mai bun decat cel prezent si care a.

Ministrul Educatiei: Daca imi cere grupul PSD-ALDE, imi voi da demisia

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, miercuri, ca isi va inainta demisia doar daca grupul PSD-ALDE ii va cere sa faca acest lucru, precizand ca nu are de ce sa recurga la un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )