Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Educatiei: Sunt 836 de scoli cu toalete in curte

Antena3 Antena3,
Ministrul Educatiei: Sunt 836 de scoli cu toalete in curte

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca peste 800 de scoli din Romania au toalete in curte. Pentru mine inseamna foarte mult 836 de unitati de invatamant care inca mai au toaletele in curte, a adaugat Monica Anisie. continuă pe Antena3

Ministrul Educatiei: Sunt 836 de scoli cu toalete in curte. Pentru mine inseamna foarte multe

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, afirma ca la deschiderea anului scolar 2020-2021 peste 800 de scoli unitati de invatamant cu personalitate juridica sau structuri ale acestora au toalete in curte, ea adaugand ca din punctul sau de vedere sunt foarte multe. Anisie face un apel catre primari sa se implice si sa ajute scoala.

MONICA ANISIE: Ghidurile Ministerului Educatiei sunt orientative, sunt niste propuneri facute de cadre didactice si nu sunt aprobate prin ordin de ministru

Ghidurile sunt orientative, deci nu sunt aprobate printr-un ordin de ministru acestea, a explicat ministrul Educatiei, Monica Anisie, la TVR, legat de ghidurile lansate si promovate de institutia pe care o conduce in conferinta publica pe 1 septembrie. Anisie spune ca sunt sugestii, niste propuneri in asa fel incat sa ajutam unitatile de invatamant in luarea unor decizii, anuntand ca nu sunt obligatorii pentru scoli sau pentru profesori, scrie Edupedu.

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, promite stocuri de masti pentru elevi. Procedura prin care vor fi distribuite

Noi detalii privind masurile de protectie aplicate in scoli in contextul reinceperii cursurilor in plina pandemie de COVID-19 au fost oferite de ministrul Educatiei, Monica Anisie. Avand in vedere ca.

Care e scenariul legat de deschiderea scolilor. Anunt de la ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, declara ca pana pe 7 septembrie s-ar hazarda sa spuna care e scenariul legat de deschiderea scolilor.

Ministrul Educatiei, Igor Sarov: Scolile nu au fost deschise pentru ca sa fie inchise

Evolutia evenimentelor din scoli in contextul pandemiei de COVID-19 va arata cat de bine s-au pregatit autoritatile pentru noul an de studii. Declaratia a fost facuta de catre ministrul Educatiei, Culturii si Cercetarii, Igor Sarov, la TVR Moldova, noteaza IPN.

Elevii vor sta in aceeasi banca, tot semestrul. Noi precizari aduse de ministrul Educatiei

In noul an scolar un elev va sta in aceeasi banca tot semestrul intai, este anuntul facut de ministrul Educatiei cu precizarea ca cei mici trebuie sa limiteze cat mai mult deplasarea intre clase si in interiorul ei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )