Libnet.ro
UNICEF

06:15

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face o vizita de lucru la Kiev

B1 B1,
Ministrul de Externe, Titus Corlatean face o vizita de lucru la Kiev

Ministrul de Externe, Titus Corlatean face luni o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainean, Andrii Descita. Vizita a fost anuntata de Corlatean inca de saptamana trecuta, dupa. continuă pe B1

Titus Corlatean face, luni, o vizita in Ucraina.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, face, luni, 10 martie, o vizita in Ucraina, informeaza Mediafax. Saptamana trecuta, ministrii de externe din Ungaria, Cehia, Slovacia si Lituania au fost la Kiev, pentru a se intalni cu membrii noului guvern ucrainean. Presedintele Traian Basescu a declarat ca Romania va sustine la Consiliul European pe tema Ucrainei, care se desfasoara joi, ca doreste sa fie parte a unui eventual format de negociere pentru rezolvarea situatiei din zona, plecand de la .

Titus Corlatean, in vizita de lucru la Kiev

Ministrul afacerilor externe, Titus Corlatean, va efectua maine o vizita de lucru la Kiev, la invitatia omologului sau ucrainian, Andrii Descita, informeaza un comunicat de presa al Ministerului Afacerilor Externe MAE).

Titus Corlatean va face, luni, o vizita in Ucraina

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, face, luni, 10 martie, o vizita in Ucraina, anunta purtatorul de cuvant al MAE, Brandusa Predescu. Saptamana trecuta, ministrii de externe din Ungaria, Cehia, .

Titus Corlatean: Referendumul din Crimeea - inadmisibil, ilegal, amenintare directa la adresa integritatii teritoriale a Ucrainei

Seful diplomatiei romane, Titus Corlatean, afirma ca anuntatul referendum privind intrarea Crimeei in componenta Rusiei reprezinta o actiune inadmisibila si ilegala si o amenintare directa la adresa integritatii teritoriale a Ucrainei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )