Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ministrul Finantelor a cerut ANAF o informare cu privire la controlul la Rise Project

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Finantelor a cerut ANAF o informare cu privire la controlul la Rise Project

Ministerul Finantelor Publice a cerut ANAF o informare in legatura cu speta prezentata de jurnalisti in spatiul media, cu privire la controlul inopinat al unor inspectori ANAF la redactia Rise Project, dupa ce doi agenti ai Inspectiei Antifrauda de la ANAF au mers joi la organizatia jurnalistica de investigatii Rise Project, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook. continuă pe Hotnews

Presedintele ANAF, precizari despre controlul de la RISE Project: Inspectia a avut loc in urma unei analize de risc

Presedintele ANAF Bogdan Stan sustine ca verificarile care au fost facute joi la sediul Rise Project au avut loc in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, informeaza.

Dragnea: L-am rugat pe ministrul Finantelor sa capete mai repede experienta politica/ Palatul Victoria a inviat

Liviu Dragnea a avut joi dimineata, in biroul sau de la Camera Deputatilro, o intalnire cu ministrul Finantelor Ionut Misa, liderul PSD afirmand ca i-a cerut acestuia sa capete mai repede experienta politica intrucat functia pe care o ocupa este una importanta.

Ministrul finantelor si-a dat demisia din functia de membru CA al Nuclearelectrica

Nuclearelectrica informeaza actionarii si investitorii ca Ionut Misa si-a dat demisia din functia de membru al Consiliului de Administratie, demisie inregistrata in data de 29 iunie. Demisia lui Ionut Misa survine ca urmare a numirii acestuia in functia de Ministru al Finantelor Publice.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )