Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca saptamana viitoare va prezenta noul mecanism dupa care va functiona formularul in care. continuă pe B1

Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a vorbit, vineri,despre salariile din cadrul institutiei pe care o conduce. Aproximativ 8000 de politisti vor ramane fara unele sporuri. Toata lumea a asteptat.

ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Armata va fi OBLIGATORIE in Romania?! ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu! Ce se pregateste

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Iulian Iancu, anunt de ultima ora despre Comisia de ancheta privind activitatea ANRE. Vor fi subiecte atat pentru Curtea de Conturi, cat si pentru parchete

Concluziile si propunerile Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) vor fi prezentate in curand. Mai exact, saptamana viitoare,.

Teodorovici: Cei care au depus Formularul 600 pot cere returnarea contributiilor deja platite

Romanii care au completat si depus deja la ANAF Formularul 600 pot depune o declaratie speciala prin care Fiscul sa le poata returna contributiile deja platite, a spus miercuri ministrul Ffinantelor, Eugen Teodorovici.

Teodorovici, despre declaratia 600: Mergem pe estimare, nu isi pierde nimeni calitatea de asigurat

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat marti ca la declaratia 600 se vor lua in calcul estimarile veniturilor pentru anul in curs, si nu cele realizate in 2017.

Teodorovici, explicatii de ultima ora privind transferul contributiilor sociale. Ce se intampla cu deficitul pe zona de pensii

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a venit marti seara cu noi explicatii privind controversatul transfer al contributiilor sociale de la angajat la angajator. Potrivit oficialului, Guvernul a luat dec.

Sunt cinci formulare de acest tip, o sa incercam sa le comasam

Ministerul Finantelor va incerca sa comaseze cinci formulare, inclusiv Declaratia 600, iar statul va taxa pe veniturile estimate, nu pe cele realizate, a declarat astazi ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa discutiile din Comisia de buget finante din Senat.

Decizia privind formularul 600 a fost amanata. Teodorovici: vom taxa pe estimare, nu pe realizare

Guvernul anunta ca a reusit sa gasesca rezolvarea problemelor care au dus la haos luna trecuta, cand romanii au fost obligati sa depuna declaratai 600 la Fisc. Mininstrul Finantelor sustine ca joi.

Politisti detasati la DNA Prahova. Carmen Dan, declaratii de ultima ora

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a datdeclaratii, dupa ce a cerut primele demiteri in scandalul momentului. Ministrul a cerut inca de marti revocarea celor doi ofiteri de Politie Judiciara.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )