Libnet.ro
UNICEF

18:45

ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

B1 B1,
ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu. continuă pe B1

Armata va fi OBLIGATORIE in Romania?! ANUNT de ULTIMA ORA despre serviciul militar obligatoriu! Ce se pregateste

Se pare ca armata obligatorie se apropie iar cu pasi repezi. Comandantul Centrului Militar Zonal Bucuresti colonelul Laurentiu Gogete a facut urmatoare declaratie care ii priveste pe toti cetatenii romani cu.

Carmen Dan, anunt de ultima ora despre salariile politistilor: Pentru unele sporuri, nu mai avem baze legale

Ministrul de Interne, Carmen Dan,a vorbit, vineri,despre salariile din cadrul institutiei pe care o conduce. Aproximativ 8000 de politisti vor ramane fara unele sporuri. Toata lumea a asteptat.

Iulian Iancu, anunt de ultima ora despre Comisia de ancheta privind activitatea ANRE. Vor fi subiecte atat pentru Curtea de Conturi, cat si pentru parchete

Concluziile si propunerile Comisiei parlamentare de ancheta privind activitatea Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) vor fi prezentate in curand. Mai exact, saptamana viitoare,.

Ministrul Finantelor, informatii de ULTIMA ORA despre formularul 600: Se va merge pe estimare. Nimeni nu-si va pierde calitatea de asigurat(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat vineri, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, ca saptamana viitoare va prezenta noul mecanism dupa care va functiona formularul in care.

Simona Halep, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu turneul de la Doha

Simona Halep a facut anuntul asteptat de toti fanii de laDoha. Romanca de pe locul 2 WTA a specificat la conferinta de presa ca va juca in turneul din Qatar. Voi juca la acest turneu. inca mai.

Se intorc NINSORILE: Anuntul de ULTIMA ORA al meteorologilor. Care sunt zonele afectate (FOTO)

Vremea rea se intoarce. Administratia Nationala de Meteorologie a emis marti o informare de precipitatii si intensificari ale vantului, valabila in intervalul 13 februarie, ora 20 15 februarie, ora.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )