Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

Adevărul Adevărul,
Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, la Digi24. continuă pe Adevărul

Ministrul Finantelor: Unele banci din Romania au realizat pierderi nejustificate prin transferul de NPL

O parte din bancile din Romania au inregistrat pierderi nejustificate in ultimii ani prin transferul de credite neperformante NPL) pentru a evita plata taxelor, a declarat joi ministrul Finantelor, Ionut Misa, laDigi24. Misa a declarat ca, din cele 46 de banci existente in Romania, 31 nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, iar 15 au platit.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut dezvaluiri incredibile cu privire la bancile din Romania. Ministrul a declarat ca 31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere. 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani

31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani, a declarat miercuri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Ionut Misa. El da vina pentru aceasta situatie pe asa-numitele operatiuni de optimizare fiscala efectuate de banci.

Ministrul Finantelor, Ionut Misa: OUG privind pensiile speciale ne va ajuta la anul sa sustinem bugetul de pensii, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca astazi e din ce in ce mai dificil sa se sustina bugetul de pensii din fondul de echilibrare, el explicand ca bugetul de pensii a avut, anul trecut, un deficit de 15,6 miliarde de lei, acordat din fondul de echilibrare, iar anul acesta este vorba despre un deficit de 14,1 miliarde. Aceasta reglementare legislativa ne va ajuta practic la anul sa putem sa sustinem bugetul, chiar daca exista un numar mare acum de cereri de pensionare, deoarece cresteau salariile, afirma ministrul Finantelor.

Ministrul Finantelor sustine ca 70% din bancile din Romania nu platesc impozit pe profit pentru ca folosesc metode de optimizare fiscala; ce spun bancile?

Acuzatii grave de la Ministerul Finantelor Publice la adresa bancilor din Romania. Ministrul de resort spune ca majoritatea institutiilor de credit care activeaza in Romania nu platesc impozit pe profit pentru ca utilizeaza scheme de optimizare.

Ministrul Finantelor: 70 la suta dintre banci nu platesc impozit pe profit. Ordonanta despre pensiile speciale va sustine bugetul de pensii

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri, la postul Antena 3, ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in Romania, in ultimii cinci ani.

Ionut Misa, ministrul Finantelor: Bancile care evita impozitul pe profit trebuie sa-nteleaga ca nu suntem o tara de mana a treia

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a declarat miercuri ca 27 de banci au evitat plata impozitului pe profit in ultimii cinci ani si le-a transmis acestor banci ca Fiscul cunoaste aceste operatiuni si nu le mai tolereaza pentru ca Romania nu este o tara de mana a treia.

Ministrul Finantelor: 70% dintre banci nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani

70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, a declarat Ministrul Finantelor, Ionut Misa. Ne-am concentrat si pe companii mari. Am indraznit sa.

Ionut Misa: Doar cincisprezece banci din tara noastra au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani

ACTUALIZARE 17:40 Doar cincisprezece banci din tara noastra au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa. *Ionut Misa: 70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe profit in ultimii cinci ani.

Ministrul Finantelor RUPE TACEREA: 70% dintre bancile din Romania NU au mai platit de 5 ani impozitul pe profit

Dezvaluiri incredibile ce vizeaza sistemul bancar. Ministrul de finante, Ionut Misa, a declarat ca in ultimii 5 ani aproape 70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,28 seconds )