Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ministrul Gavrilescu: Programul Rabla va continua si in 2015

Antena3 Antena3,
Ministrul Gavrilescu: Programul Rabla va continua si in 2015

Programul Rabla a fost foarte popular, iar cele mai multe tichete de acest fel pentru masini casate au fost eliberate, anul trecut, in Capitala, Prahova si Arges, astfel ca el va continua si anul acesta, a. continuă pe Antena3

Programul Rabla va continua si in 2015. Cele mai multe casari s-au facut in 2014 in Bucuresti, Prahova si Arges

Cele mai multe tichete Rabla pentru masini casate au fost eliberate anul trecut in Capitala, in judetul Prahova si judetul Arges si, in premiera, au fost suplimentate tichetele pentru persoane juridice, programul fiind foarte popular, astfel ca acesta va continua in 2015, a declarat Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului.

Jan Ptacek director comercial Renault Romania: Este dificil de estimat astazi care va fi impactul programului Prima Masina. Pentru Rabla stim ca impactul a fost foarte pozitiv

Piata romaneasca a masinilor noi are toate sansele sa creasca si anul acesta, insa evolutia depinde mult de doua programe: Rabla si Prima Masina. Primul dintre el si-a dovedit din plin utilitatea in 2014, insa cel de-al doilea nu a demarat si, pana nu se clarifica regulile, e foarte greu de estimat impactul asupra pietei, a spus la conferinta de presa Dacia, Jan Ptacek, Director Comercial al grupului Renault in Romania.

CES 2015 a fost paradisul clonelor: cum a ajuns Apple Watch sa coste doar 27 de dolari

CES este evenimentul anual undeavem ocazia sa vedem numeroase prototipuri interesante. Din pacate, acesta este si raiul celor interesati sa fure ideile altora. Organizat anul acesta in Las Vegas, Nevada, CES 2015 ne-a oferit cateva dispozitive extrem de interesante. Sud-coreenii de la LG au avut probabil cele mai interesante anunturi, prezentand noul LG G Flex 2 [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )