Libnet.ro
UNICEF

08:45

Ministrul german de Externe: Crimeea va ramane o sursa de conflict intre Occident si Rusia

Adevărul Adevărul,
Ministrul german de Externe: Crimeea va ramane o sursa de conflict intre Occident si Rusia

Ministrul german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, afirma intr-un interviu acordat publicatiei Der Spiegel ca anexarea ilegala a peninsulei Crimeea va ramane o sursa de conflict intre Occident si Rusia. De asemenea, seful diplomatiei germane considera ca retorica agresiva asupra Rusiei ar trebui diminuata. continuă pe Adevărul

Ministrul german de externe, iMPOTRIVA aderarii Ucrainei la UE si NATO

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, s-a pronuntat impotriva aderarii Ucrainei la NATO si UE, informeaza agentia de presa RIA Novosti, citand un interviu al sefului diplomatiei de la Berlin.

Ministrul german de Externe respinge ideea aderarii Ucrainei la UE si NATO

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a afirmat, in cadrul unui interviu pentru publicatia Spiegel, ca este impotriva aderarii Ucrainei la NATO si UE,. Consider posibile stabilirea unor).

Ministrul german de externe nu vrea Ucraina in NATO si UE

Frank-Walter Steinmeier, ministrul german de externe,s-a pronuntat impotriva aderarii Ucrainei la NATO si UE, el admitand posibilitatea stabilirii unor relatii mai degraba posibile relatii parteneriale cu acest stat, informeaza Hotnews.

Ministrul german de Interne: Circa 550 de cetateni germani s-au alaturat gruparii Statul Islamic

Aproximativ 550 de germani au plecat sa lupte alaturi de gruparea Stat Islamic in Siria si Irak, a anuntat ministrul de Interne german Thomas de Maiziere, informeaza AFP. Potrivit ultimelor estimari de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )