Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul german de Finante: Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

B1 B1,
Ministrul german de Finante: Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul. continuă pe B1

Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul de ajutor financiar pentru Grecia, transmite Realitatea. net.

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Angelina Jolie, gata sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia

Angelina Jolie a anuntat ca este pregatita sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia, informeaza The Sun. in varsta de 37 de ani, Jolie spune ca este gata sa intoarca spatele.

Primaria sectorului 3 plateste firmei Rosal cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala

Primaria sectorului 3 va plati cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala si cu 55,61 % pentru dezapezire si combaterea poleiului, potrivit unei hotarari adoptate, joi, de Consiliul local sector 3. Noile tarife vor fi aplicate retroactiv, incepand cu data 1 noiembrie 2012. In sectorul 3 al Capitalei, din 1999 pana in prezent, activitatea de salubrizare este concesionata firmei Rosal. Contractul a fost prelungit de mai multe ori, prin acte aditionale, iar tarfiful a crescut de atunci cu 155%.

REVIEW iPad Mini: mai putin poate insemna mai mult

In urma cu doi ani, la lansarea primului iPad, Steve Jobs spunea ca o tableta cu o diagonala de 7 inci este o idee proasta, din cauza problemelor de ergonomie pe care le-ar cauza. In 2012, iPad mini, cu o diagonala de 8 inci, dovedeste contrarul. Citeste si comenteaza pe StyleReport. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )