Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Antena3 Antena3,
Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul. continuă pe Antena3

Ministrul german de Finante: Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul de ajutor financiar pentru Grecia, transmite Realitatea. net.

Breaking News: Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj al anului. ...

- corespondeta din La Valletta, Malta Romanul Tudor Giurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj al anului 2012 cu pelicula Superman, Spiderman sau Batman, impunandu-se in fata celorlalte 13 filme concurente. Premiul i-a fost decernat de rusul Grigory Dobrygin in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film care are loc in La Valletta, Malta. In discursul de acceptare al premiului Giurgiu a spus ca se bucura pentru premiul primit, insa si-ar dori ca .

VIDEO Superman, Spiderman sau Batman, de Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj la Premiile Academiei de Film Europene

Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, sambata seara, la gala Academiei de Film Europene EFA), organizata in Valletta, Malta, potrivit site-ului oficial al evenimentului citat de Mediafax.

Olt: La Slatina a fost amplasat cel mai mare Drapel din Romania.

Cel mai mare Drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, potrivit Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri, poate fi observat atat in cursul zilei cat si noaptea datorita unei instalatii de iluminat arhitectural. Drapelul va fi arborat oficial sambata dimineata, de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce va fi sfintit de un sobor de preoti. Constructia ansamblului de sustinere a steagului de .

Angelina Jolie, gata sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia

Angelina Jolie a anuntat ca este pregatita sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia, informeaza The Sun. in varsta de 37 de ani, Jolie spune ca este gata sa intoarca spatele.

Primaria sectorului 3 plateste firmei Rosal cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala

Primaria sectorului 3 va plati cu 57,74% mai mult pentru curatenia stradala si cu 55,61 % pentru dezapezire si combaterea poleiului, potrivit unei hotarari adoptate, joi, de Consiliul local sector 3. Noile tarife vor fi aplicate retroactiv, incepand cu data 1 noiembrie 2012. In sectorul 3 al Capitalei, din 1999 pana in prezent, activitatea de salubrizare este concesionata firmei Rosal. Contractul a fost prelungit de mai multe ori, prin acte aditionale, iar tarfiful a crescut de atunci cu 155%.

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, in regia lui Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film, care a avut loc, aseara, la Valletta.

Dacia, pentru al treilea an consecutiv cel mai mare exportator al Romaniei

Dacia isi pastreaza pentru al treilea an consecutiv locul de cel mai mare exportator al Romaniei, in conditiile in care 90% din productia de masini merge peste hotare. De asemenea, Dacia este si cel mai.

Superman, Spiderman sau Batman de Tudor Giurgiu, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei de Film Europene

Pelicula Superman, Spiderman sau Batman al lui Tudor Giurgiu a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, la gala Academiei de Film Europene EFA) desfasurata la Malta. Filmul surprinde povestea unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )