Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ministrul grec: Zona euro se va prabusi, daca Grecia iese din uniunea monetara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ministrul grec: Zona euro se va prabusi, daca Grecia iese din uniunea monetara

Zona euro se va prabusi daca Grecia va fi obligata sa paraseasca uniunea monetara, intrucat mai multe tari membre vor urma statul elen, nemaiputand plati datoriile publice in conditiile actuale, a declarat ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis,. continuă pe Wall-Street Ro

Varoufakis: Euro, un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese / UE ajunge mai rau decat fosta URSS

Euro este un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese din zona euro, afirma ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, intr-un interviu acordat unei televiziuni italiene, scrie AFP.

Ministrul grec de Finante: Zona euro, un castel de carti de joc. UE ajunge mai rau decat fosta URSS daca Grecia iese din eurogrup

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, afirma ca zona euro este un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia va parasi eurogrupul. Iesirea Greciei din zona euro nu este o perspectiva.

Zona euro se va prabusi fara Grecia

Zona euro se va prabusi daca Grecia va fi obligata sa paraseasca uniunea monetara, din cauza ca mai multe tari membre vor urma exemplul statului elen, nemaiputand plati datoriile publice in conditiile actuale, a declarat ieri ministrul de Finante de la Atena, Yanis Varoufakis, pentru televiziunea italiana RAI, scrie Reuters.

Jean-Claude Juncker: Grecia sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor lui Alexis Tsipras

Grecii sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor premierului Alexis Tsipras, a avertizat luni presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit dw. de. Grecia nu trebuie sa.

Jean-Claude Juncker: Grecia sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata premierului Tsipras

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a avertizat luni grecii sa nu se astepte ca zona euro sa se incline in fata cererilor premierului Alexis Tsipras, semn al confruntarilor in crestere pe tema datoriilor statului elen.

Marea Britanie face planuri de avarie pentru un posibil exit al Greciei din Zona Euro

Cancelarul britanic George Osborne anunta ca Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesire a Greciei in Zona Euro, fenomen ce a primit deja un nume - Grexit, relateaza Market Business News. Cancelarul Osborne a aratat ca Marea Britanie trebuie sa fie pregatita pentru instabilitatea financiara declansata de o eventuala iesire sau excludere a Greciei din Zona Euro.

Ministrii de Finante din zona euro, sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni, miercuri, la Bruxelles, intr-o sedinta extraordinara, pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la finele lunii februarie, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Ministrii de Finante din zona euro se intalnesc miercuri in sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni miercuri la Bruxelles intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la.

Marea Britanie se pregateste pentru IESIREA Greciei din zona euro

Marea Britanie se pregateste pentru o posibila iesirea a Greciei din zona euro, prin masuri care sa asigure bancile britanice si companiile expuse la risc, anunta Russia Today. Premierul birtanic David.

Praet, BCE: Inflatia din zona euro se va mentine in teritoriu negativ

Inflatia din zona euro se va mentine, probabil, in teritoriu negativ cea mai mare parte a anului curent, dupa cum anticipeaza Peter Praet, membru in board-ul executiv al Bancii Centrale Europene BCE).

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3048 seconds )