Libnet.ro
UNICEF

12:00

Varoufakis: Euro, un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese / UE ajunge mai rau decat fosta URSS

Hotnews Hotnews,
 Varoufakis: Euro, un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese / UE ajunge mai rau decat fosta URSS

Euro este un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia iese din zona euro, afirma ministrul grec al Finantelor, Yanis Varoufakis, intr-un interviu acordat unei televiziuni italiene, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Ministrul grec: Zona euro se va prabusi, daca Grecia iese din uniunea monetara

Zona euro se va prabusi daca Grecia va fi obligata sa paraseasca uniunea monetara, intrucat mai multe tari membre vor urma statul elen, nemaiputand plati datoriile publice in conditiile actuale, a declarat ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis,.

Ministrul grec de Finante: Zona euro, un castel de carti de joc. UE ajunge mai rau decat fosta URSS daca Grecia iese din eurogrup

Ministrul grec de finante, Yanis Varoufakis, afirma ca zona euro este un castel de carti de joc ce se va prabusi daca Grecia va parasi eurogrupul. Iesirea Greciei din zona euro nu este o perspectiva.

Zona euro se va prabusi fara Grecia

Zona euro se va prabusi daca Grecia va fi obligata sa paraseasca uniunea monetara, din cauza ca mai multe tari membre vor urma exemplul statului elen, nemaiputand plati datoriile publice in conditiile actuale, a declarat ieri ministrul de Finante de la Atena, Yanis Varoufakis, pentru televiziunea italiana RAI, scrie Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )