Libnet.ro
UNICEF

12:15

Ministrii de Finante din zona euro, sedinta extraordinara pe tema Greciei

România Liberă România Liberă,
Ministrii de Finante din zona euro, sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni, miercuri, la Bruxelles, intr-o sedinta extraordinara, pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la finele lunii februarie, relateaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Ministrii de Finante din zona euro se intalnesc miercuri in sedinta extraordinara pe tema Greciei

Ministrii de Finante din zona euro se vor reuni miercuri la Bruxelles intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta situatia datoriilor Greciei, al carei acord de imprumut cu troica creditorilor UE-BCE-FMI, in valoare de 240 miliarde de euro, expira la.

Praet, BCE: Inflatia din zona euro se va mentine in teritoriu negativ

Inflatia din zona euro se va mentine, probabil, in teritoriu negativ cea mai mare parte a anului curent, dupa cum anticipeaza Peter Praet, membru in board-ul executiv al Bancii Centrale Europene BCE).

Cum s-au incheiat discutiile dintre ministrii Finantelor din Grecia si Germania

Primele discutii directe dintre oficiali din Grecia si Germania, dupa alegerile din statul elen, respectiv ministrii de Finante Yanis Varoufakis si Wolfgang Schaeuble, au fost tensionate si s-au incheiat joi fara un acord sau atenuarea diferentelor de opinie, relateaza Bloomberg, citat de Mediafax.

Chiriile pentru birourile din zona centrala a Capitalei vor ramane stabile

Chiriile pentru spatiile de birouri prime n. r. situate in zona centrala si semicentrala) din Capitala vor ramane stabile in acest an, avand in vedere noile livrari anuntate pe piata, ne-a declarat, ieri, Madalina Cojocaru, seful departamentului birouri in cadrul DTZ Echinox.

Din 10 euro cheltuiti de romani, 4,1 circula pe carduri, 2,3 euro fiind tranzactionati pe cardurile VISA

Consumul total reprezentand cheltuielile romanilor intr-un an insumeaza 85 de miliarde de euro, din care 20 de miliarde de euro au fost tranzactionati prin intermediul cardurilor VISA, totalul tranzactiilor pe carduri fiind estimat la 35 de miliarde de euro, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, Catalin Cretu, director regional pentru Romania, Croatia si Slovenia al companiei VISA Europe.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )