Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ministrul Justitiei, despre nominalizarea lui Bogdan Licu: A avut in vedere curajul profesional sa relanseze dosarul Revolutiei.

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei, despre nominalizarea lui Bogdan Licu: A avut in vedere curajul profesional sa relanseze dosarul Revolutiei.

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat luni cu privire la Bogdan Licu, admis la interviul pentru functia de prim-adjunct al procurorului general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, ca nu exista din partea unei autoritati competente un verdict oficial care sa stabileasca daca acesta a plagiat sau nu. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, despre desfiintarea Sectiei speciale: Este o chestiune de zile pana cand punem in dezbatere proiectul

Proiectul Ministerului Justitiei privind desfiintarea controversatei Sectii de anchetare a magistratilor este in stadiul de finalizare si este chestiune de zile pana cand va fi pus in dezbatere publica, potrivit ministrului Catalin Predoiu.

De ce l-a propus Predoiu pe Licu. Ministrul Justitiei, convins de travaliul procurorului, nu de scandalul doctoratului plagiat

Ministrul Justitiei Catalin Predoiu a declarat, luni, ca la nominalizarea lui Bogdan Licu pentru postul de prim-adjunct al procurorului general a avut in vedere curajul profesional al acestuia de a relansa dosarul Revolutiei si a precizat ca nu exista niciun verdict oficial al unei autoritati competente care sa stabileasca daca Licu a plagiat.

Catalin Predoiu, despre acuzatiile de plagiat la adresa lui Bogdan Licu: Nu exista niciun verdict oficial al unei autoritati competente

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a argumentat luni ca nu exista niciun verdict oficial al unei autoritati competente in privinta acuzatiilor de plagiere a tezei de doctorat la adresa lui Bogdan Licu, pe care l-a propus in functia de prim-adjunct al procurorului general, astfel incat, pana la proba contrarie, acesta respecta criteriile de integritate solicitate de presedintele Klaus Iohannis pentru numirile la conducerea Parchetelor.

Bogdan Licu este propus de ministrul Justitiei sa devina prim-adjunct al procurorului general

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, il propune pe magistratul Bogdan Licu pentru functia de prim-a.

Bogdan Licu a fost propus de Catalin Predoiu in functia de prim-adjunct al procurorului general

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, l-a propus luni pe Bogdan Licu pentru functia de prim-adjunct al procurorului general. Tot luni, Predoiu a propus-o pe Maria Magdalena Militaru in functia de adjunct al procurorului general.

Bogdan Licu, propus prim-adjunct al Procurorului General. Cine sunt ceilalti procurori numiti

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, care sunt procurorii pe care ii propune pentru functiile de prim-adjunct si sef de sectie la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ), Directia Nationala Anticoruptie DNA) si Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Bogdan Licu, propus pentru functia de prim-adjunct al procurorului general

Bogdan Licu este propunerea pentru functia de prim-adjunct al procurorului general.

Ministrul Justitiei, detalii de ultima ora despre Alexandru Adamescu si Puiu Popoviciu. Ce se intampla cu solicitarile de extradare, dupa Brexit

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a subliniat ca, in ceea ce-i priveste pe Alexandru Adamescu si Puiu Popoviciu, solicitarile de extradare raman valabile si se judeca in Marea Britanie in ciuda.

Ministrul Economiei, despre impozitarea IT-istilor: Ma, tati, nu-ti taiem salariul

Ministrul Economiei, Energiei si al Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a declarat, pentru StartupCafe. ro, ca nu crede ca in anul 2020 guvernul sau va reintroduce impozitul de 10% pe salariu in cazul programatorilor si a altor lucratori din IT care beneficiaza acum de scutire.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )