Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ministrul Justitiei l-a chemat la o discutie pe procurorul general, acuzat de folosirea nelegala a coloanei oficiale

România Liberă România Liberă,
Ministrul Justitiei l-a chemat la o discutie pe procurorul general, acuzat de folosirea nelegala a coloanei oficiale

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, discuta, miercuri dupa-amiaza, la sediul Ministerului Justitiei, cu ministrul Raluca Pruna. continuă pe România Liberă

Ministrul Justitiei a vorbit azi cu procurorul general despre problema coloanelor oficiale de care a beneficiat

Procurorul general al Romaniei a fost miercuri la sediulMinisterului Justitiei unde a fost chemat de Raluca Pruna pentru a discuta despre faptul ca numele acestuia apare in dosarulin care fostul ministru Gabriel Oprea este acuzat de abuz in serviciu. De altfel, Pruna a precizat ca pana acum nu a discutat cu Tiberiu Nitu despre aceasta problema pentru ca a fost plecata din tara.

Ministrul Justitiei: Voi discuta astazi cu procurorul general Nitu despre coloana oficiala. Iau in calcul orice instrument pus la dispozitie de lege, exista posibilitatea mentinerii cum exista si posibilitatea revocarii

Ministrul Justitiei Raluca Pruna a declarat miercuri ca nu a discutat deocamdata cu procurorul general Tiberiu Nitu cu privire la informatiile facute publice luni de Directia Nationala Anticoruptie din care reiese ca acesta ar fi beneficiat in mod ilegal de coloana oficiala in urma unui protocol incheiat cu Ministerul de Interne, pe cand era condus de Gabriel Oprea, dar ca urmeaza sa discute in cursul zilei de astazi, urmand sa faca mai apoi declaratii, daca este cazul. La insistentele jurnalistilor, care au intrebat daca intentioneaza sa ceara revocarea procurorului general, ministrul Pruna a afirmat ca nu exclude nicio varianta prevazuta de lege. UPDATE 15:47 Procurorul general Tiberiu Nitu a ajuns la Ministerul Justitiei unde urmeaza sa se intalneasca cu ministrul Pruna.

Ministrul Justitiei are 700 de motive sa il revoce pe procurorul general

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca informatiile aparute in presa potrivit carora Tiberiu Nitu ar fi beneficiat ilegal de coloana oficiala in aproximativ 700 de deplasari reprezinta tot atatea motive pentru ministrul Justitiei sa inceapa procedura de revocare a procurorului general, iar pentru presedintele Klaus Iohannis sa il revoce pe acesta din functie.

Specialisti: Procurorul general al Romaniei, OBLIGAT sa-si dea demisia! Vezi MOTIVELE

Specialistii sustin ca procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, TREBUIE sa-si dea DEMISIA din functie deoarece este suspectat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in co-autorat cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier. Abuzul in serviciu consta in semnarea de catre Nitu si Oprea a unui protocol prin care fostul ministru de Interne ii atribuia procurorului general al Romaniei echipaje de insotire de la politia Rutiera pentru deplasari in Bucuresti, desi legea interzice.

Procurorul General al Romaniei facea naveta cu coloana oficiala. Surse: Seful Politiei Rutiere a vizat coloanele

Apar detalii incredibile in scandalul coloanelor oficiale folosite de demnitari. Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, era condus de antemergator si in afara Bucurestiului, respectiv in.

Surse: Procurorul General Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala de peste 500 de ori

Tiberiu Nitu ar fi avut peste 500 de deplasari cu coloana oficiala, potrivit unor surse. Procurorul General era insotit zilnic de SPP pe drumul dintre casa si sediul Parchetului. Nitu a.

Cum il poate elimina pe loc DNA pe Procurorul General

Surse judiciare spun ca Procurorul General ar fi avut peste 500 de deplasari insotite de politisti, deplasari care fac obiectul dosarului penal deschis pe numele lui Gabriel Oprea. Tiberiu Nitu a refuzat sa.

DNA: Procurorul general a folosit coloana oficiala in mod nelegal. De ce trebuie sa-si dea Nitu demisia

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a folosit coloana oficiala in mod nelegal, arata procurorii anticoruptie, in cererea de avizare a urmaririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Procurorul general al Romaniei, prima reactie in dosarul care il vizeaza

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, transmite ca nu va face niciun comentariu legat de dosarul DNA in care numele lui apare alaturi de cel al lui Gabriel Oprea. Avand in vedere obligatia de.

DNA: Procurorul general a folosit coloana oficiala in mod nelegal, Prima reactie a lui Nitu

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a folosit coloana oficiala in mod nelegal, arata procurorii anticoruptie, in cererea de avizare a urmaririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )