Libnet.ro
UNICEF

16:45

Surse: Procurorul General Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala de peste 500 de ori

Antena3 Antena3,
Surse: Procurorul General Tiberiu Nitu a folosit coloana oficiala de peste 500 de ori

Tiberiu Nitu ar fi avut peste 500 de deplasari cu coloana oficiala, potrivit unor surse. Procurorul General era insotit zilnic de SPP pe drumul dintre casa si sediul Parchetului. Nitu a. continuă pe Antena3

DNA: Procurorul general a folosit coloana oficiala in mod nelegal. De ce trebuie sa-si dea Nitu demisia

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a folosit coloana oficiala in mod nelegal, arata procurorii anticoruptie, in cererea de avizare a urmaririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

DNA: Procurorul general a folosit coloana oficiala in mod nelegal, Prima reactie a lui Nitu

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a folosit coloana oficiala in mod nelegal, arata procurorii anticoruptie, in cererea de avizare a urmaririi penale a fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.

Cum il poate elimina pe loc DNA pe Procurorul General

Surse judiciare spun ca Procurorul General ar fi avut peste 500 de deplasari insotite de politisti, deplasari care fac obiectul dosarului penal deschis pe numele lui Gabriel Oprea. Tiberiu Nitu a refuzat sa.

Procurorul general al Romaniei, prima reactie in dosarul care il vizeaza

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, transmite ca nu va face niciun comentariu legat de dosarul DNA in care numele lui apare alaturi de cel al lui Gabriel Oprea. Avand in vedere obligatia de.

Monica Macovei cere demisia procurorului general Tiberiu Nitu, in scandalul coloanelor oficiale

Europarlamentarul Monica Macovei considera ca Tiberiu Nitu trebuie sa demisioneze din functia de procuror general al Romaniei, avand in vedere ca numele sau este mentionat intr-un dosar al DNA ca .

100 de minute: Tiberiu Nitu fuge de presa fara coloana oficiala, dupa acuzarea lui Gabriel Oprea

Procurorul general Tiberiu Nitu se ascunde de presa, odata cu aparitia scandalului privind coloanele oficiale ale fostului ministru Gabriel Oprea. Imaginile au fost prezentate de Alessandra Stoicescu, la 100 de.

Surse: Tiberiu Nitu va fi audiat la DNA, in dosarul coloanelor oficiale al lui Oprea

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, va fi audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul lui Gabriel Oprea, pentru ca ar fi beneficiat in mod nelegal de coloane oficiale, au declarat, pentru Romania libera, surse din cadrul Parchetului General.

Sfarsit de cariera pentru Gabriel Oprea si Tiberiu Nitu?

Desi in alte ocazii similare, membrii Consiliului Superior al Magistraturii au fost extrem de vocali, in cazul procurorului general nu fac declaratii, nu-i cer public retragerea. Specialistii sustin ca procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, trebuie sa-si dea demisia din aceasta functie deoarece este suspectat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in coautorat cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier.

Specialisti: Procurorul general al Romaniei, OBLIGAT sa-si dea demisia! Vezi MOTIVELE

Specialistii sustin ca procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, TREBUIE sa-si dea DEMISIA din functie deoarece este suspectat de savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in co-autorat cu Gabriel Oprea, fost ministru de Interne si vicepremier. Abuzul in serviciu consta in semnarea de catre Nitu si Oprea a unui protocol prin care fostul ministru de Interne ii atribuia procurorului general al Romaniei echipaje de insotire de la politia Rutiera pentru deplasari in Bucuresti, desi legea interzice.

Tiberiu Nitu: Dupa decizia CCR, dosare cu prejudicii minore vor fi finalizate cu rechizitorii; vor fi cheltuieli suplimentare de la stat

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, sustine ca dosare cu prejudicii minore sau chiar recuperate ar urma, dupa decizia CCR privind neconstitutionalitatea dispozitiilor referitoare la renuntarea la urmarirea penala, sa fie finalizate cu rechizitorii si trimise in fata judecatorilor, fapt ce presupune cheltuieli suplimentare de la bugetul de stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )