Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Justitiei prezinta azi Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Adevărul Adevărul,
Ministrul Justitiei prezinta azi Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta azi, incepand cu ora 13:00, comisiei speciale condusa de deputatul PSD Florin Iordache pachetul de modificare a legilor Justitiei, dupa de coalitia a decis ca acesta sa nu mai fie initiat ca proiect de lege al Guvernului, ci ca initiativa parlamentara. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei prezinta miercuri Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta azi, incepand cu ora 13:00, comisiei speciale condusa de deputatul PSD Florin Iordache pachetul de modificare a legilor Justitiei, dupa de coalitia a decis ca acesta sa nu mai fie initiat ca proiect de lege al Guvernului, ci ca initiativa parlamentara. Dupa ce ministrul Justitiei a intarziat sa prezinte in Guvern proiectul de modificare a legilor justitiei, pe care l-a anuntat public in luna august, coalitia a decis ca acesta va fi promovat prin initiativa parlamentara.

Ministrul Justitiei prezinta azi Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta azi, incepand cu ora 13:00, comisiei speciale condusa de deputatul PSD Florin Iordache pachetul de modificare a legilor Justitiei, dupa de coalitia a decis ca acesta sa nu mai fie initiat ca proiect de lege al Guvernului, ci ca initiativa parlamentara.

Ministrul Justitiei prezinta Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Tudorel Toader va prezenta, miercuri, Comisiei speciale parlamentare privind domeniul justitiei proiectul de modificare a legilor Justitiei. Coalitia majoritara a decis, saptamana trecuta, ca.

Inspectia Judiciara-institutie autonoma

ACTUALIZARE 14:56 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca propune ca Inspectia Judiciara sa fie reglementata ca o institutie autonoma, care sa nu fie nici in subordinea CSM si nici a Ministerului Justitiei, mentionand ca in termen de sase luni trebuie adoptata o lege speciala pentru aceasta institutie. ------ *Ministrul Justitiei prezinta azi Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei.

Tudorel Toader: Pachetul de modificare a legilor justitiei poate fi dezbatut in Parlament si in lipsa punctului de vedere scris al Comisiei de la Venetia

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, miercuri seara, la Antena 3, ca pachetul de modificare a legilor justitiei poate fi dezbatut in Parlament si in lipsa punctului de vedere scris al Comisiei de la Venetia privind modalitatea de numire a procurorilor-sefi, pentru a nu tine pe loc aceste legi.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Sinteza Zilei. Ce se intampla cu Legile Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit la Sinteza Zilei despre propunerile de modificari ale Legilor Justitiei.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, la Sinteza Zilei. Ce se intampla cu Legile Justitiei

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a vorbit la Sinteza Zilei .

Anuntul facut de ministrul Justitiei Tudorel Toader, in fata Comisiei juridice. Ce se intampla cu Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, miercuri, ca propune ca Inspectia Judiciara sa fie reglementata ca o institutie autonoma, care sa nu fie nici in subordinea CSM si nici a Ministerului.

Ministrul Justitiei, acuzat de dezinformare. Ce se va intampla, de fapt, cu detinutii eliberati conditionat

Dupa ce a eliberat conditionat cateva sute de detinuti din puscarii, ministrul Justitiei, Tudorel Toade r, este acuzat acum de dezinformare.

Ministrul Justitiei, despre raportul de control al IJ la DNA: Sunt nedumerit de ce 3 membri ai echipei au o opinie, ceilalti trei au alta opinie, total opusa

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus, miercuri seara, legat de raportul Inspectiei Judiciare privind conducerea DNA, ca este nedumerit de ce trei dintre membrii echipei de control au o concluzie, iar ceilalti trei au alta concluzie, diametral opusa. El a spus ca aceasta situatie ii va da libertatea de a inclina balanta si ca va lua o decizie in cel mult o luna si jumatate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )