Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Justitiei prezinta Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei prezinta Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Tudorel Toader va prezenta, miercuri, Comisiei speciale parlamentare privind domeniul justitiei proiectul de modificare a legilor Justitiei. Coalitia majoritara a decis, saptamana trecuta, ca. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei prezinta azi Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta azi, incepand cu ora 13:00, comisiei speciale condusa de deputatul PSD Florin Iordache pachetul de modificare a legilor Justitiei, dupa de coalitia a decis ca acesta sa nu mai fie initiat ca proiect de lege al Guvernului, ci ca initiativa parlamentara.

Ministrul Justitiei prezinta miercuri Parlamentului pachetul de modificare a legilor Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta azi, incepand cu ora 13:00, comisiei speciale condusa de deputatul PSD Florin Iordache pachetul de modificare a legilor Justitiei, dupa de coalitia a decis ca acesta sa nu mai fie initiat ca proiect de lege al Guvernului, ci ca initiativa parlamentara. Dupa ce ministrul Justitiei a intarziat sa prezinte in Guvern proiectul de modificare a legilor justitiei, pe care l-a anuntat public in luna august, coalitia a decis ca acesta va fi promovat prin initiativa parlamentara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )