Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Justitiei va sesiza CCR daca Iohannis va respinge cererea de revocare a lui Augustin Lazar, din functia de procuror general

Antena3 Antena3,
Ministrul Justitiei va sesiza CCR daca Iohannis va respinge cererea de revocare a lui Augustin Lazar, din functia de procuror general

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a declarat joi seara ca va sesiza Curtea Constitutionala daca presedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din functie a procurorului general Augustin La. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei anunta ca va sesiza CCR daca presedintele Iohannis respinge revocarea procurorului general

Ministrul Justitie, Tudorel Toader, a declarat joi seara, la Romania TV, ca va sesiza Curtea Constitutionala daca presedintele Klaus Iohannis va respinge cererea sa de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar sau nu ii va numi pe cei cinci procurori propusi in functii de conducere, potrivit Agerpres.

Ministrul Justitiei, mesaj catre Klaus Iohannis: Am transmis Presedintelui solicitarea de numire a Adinei Florea la sefia DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta joi seara, intr-o postare pe Facebook, ca a transmis catre presedintele Romaniei atat solicitarea de revocare din functie a procurorului general, Augustin Lazar,.

Ministrul Justitiei trimite la Cotroceni cererea de revocare a lui Augustin Lazar: Procurorul general trage de timp, nu mai e un secret

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii va trimite azi lui Klaus Iohannis cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Toader a mai anuntat ca ii trimite presedintelui din nou propunerea de numire a Adinei Florea la sefia DNA, pentru ca motivele de nelegalitate invocate de Klaus Iohannis nu exista.

Tudorel Toader il sfideaza pe Klaus Iohannis cu sefia DNA. Pe cine va propune ministrul Justitiei pentru functia de procuror-sef

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat duminica seara ca va reveni la presedintele Klaus Iohannis cu propuneri pentru sefia DNA, insa a avertizat ca vor fi aceleasi cinci nume inaintate prima data pentru a-i demonstra sefului statului ca nu a existat nicio nelegalitate, asa cum a invocat initial.

Viorica Dancila: O conditie a unei ordonante de urgenta pe amnistie si gratiere e sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila vrea sa aiba o discutie cu Klaus Iohannis pe mai multe teme de interes major. Printre acestea, si remanierea ministrilor. intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul a spus si ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul Justitiei, potrivit Digi24.

Conditia lui Dancila pentru o ordonanta pentru amnistie si gratiere: sa fie asumata de ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-o discutie informala joi cu presa, ca nu a vazut pana in prezent un proiect de ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere, insa nu va accepta un astfel de act normativ daca nu este asumat de ministrul Justitiei si bine analizat de seful Guvernului.

MINISTRUL JUSTITIEI: Sper ca procesele lui Udrea si Bica vor fi rejudecate

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca asteapta declaratii din partea presedintelui inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, referitor la suspendarea executarii pedepselor in cazul mai multor inculpati condamnati definitiv, printre care fostii ministri Dan Sova si Elena Udrea si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica.

Viorica Dancila: O conditie a unei OUG de amnistie si gratiere este sa fie asumata de ministrul justitiei

Intr-o discutie informala cu jurnalistii acreditati la Guvern, premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca o conditie a unei OUG privind amnistia si gratierea este ca aceasta sa fie asumata de ministrul justitiei.

Ministrul Justitiei i cere din nou explicatii sefei Curtii Supreme n privinta completurilor de 5

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a cerut, joi, din nou, presedintelui instantei supreme, Cristina Tarcea, explicatii referitoare la decizia luata in Colegiul de conducere al iCCJ privitoare la alcatuirea completurilor de 5 judecatori, decizie infirmata apoi de Curtea Constitutionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )