Libnet.ro
UNICEF

09:45

Ministrul Justitiei a trimis propunerea pentru functia de Procuror General catre Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Justitiei a trimis propunerea pentru functia de Procuror General catre Klaus Iohannis

Raluca Pruna, ministrul Justitiei, a transmis astazi presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei, informeaza surse din media. continuă pe Ziarul Bursa

Augustin Lazar, propus pentru functia de procuror general al Romaniei, sustine joi interviul la CSM

Augustin Lazar, propus de ministrul Justitiei pentru functia de procuror general al Romaniei, sustine joi interviul la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Ministrul Justitiei a trimis presedintelui propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de Procuror General al Romaniei

Propunerea pentru functia de Procuror General a fost trimisa vineri de ministrul Justitiei presedintelui Klaus Iohannis, informeaza Mediafax. Augustin Lazar a fost avizat pozitiv joi de Consiliul Superior al.

Augustin Lazar, avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a avizat favorabil, joi, cu unanimitate de voturi, propunerea ministrului Justitiei, Raluca Pruna, de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei, transmit surse din presa.

Augustin Lazar, propus pentru functia de Procuror General: imi doresc reformarea radicala a Ministerului Public. O institutie care sa fie altfel decat a fost pana acum, cu o fata europeana

Augustin Lazar, propus de ministrul Justitiei pentru functia de Procuror General, sustine joi interviul in fata Sectiei de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, in urma caruia va primi un.

UPDATE. Augustin Lazar a fost avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

Augustin Lazar va sustine joi, la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM), interviul pentru avizarea numirii in functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Augustin Lazar, propus pentru functia de procuror general, sustine, joi, interviul la CSM

Augustin Lazar, propus pentru functia de procuror general al Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) va sustine joi interviul pentru avizarea numirii in functie, la Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Augustin Lazar, avizat favorabil de CSM pentru functia de procuror general

ACTUALIZARE 15:00 Augustin Lazar: Integritatea si combaterea coruptiei, principii directoare in Ministerul Public Procurorul Augustin Lazar, propus pentru functia de sef al Ministerului Public, a declarat joi ca avizul favorabil pe care i l-a dat CSM inseamna ca ideile pe care le are pentru reformarea institutiei au fost apreciate ca fiind pozitive si a dat asigurari ca integritatea si combaterea coruptiei vor fi principii directoare in PiCCJ.

Pruna a trimis la Presedintie propunerea lui Lazar in functia de procuror general

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a transmis vineri presedintelui Klaus Iohannis propunerea de numire a lui Augustin Lazar in functia de procuror general al Romaniei. Augustin Lazar a fost aviizat favorabil de CSM pentru aceasta functie.

Augustin Lazar, avizat pozitiv de CSM pentru functia de Procuror General: imi doresc reformarea radicala a Ministerului Public. O institutie care sa fie altfel decat a fost pana acum, cu o fata europeana

UPDATE 12:26: Augustin Lazar a fost avizat pozitiv de catre sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unaminitate de voturi, potrivit B1 TV. Avizul va fi transmis la ministerul Justitiei, ca.

Augustin Lazar a fost avizat de catre CSM pentru functia de Procuror General al Romaniei

Augustin Lazar, dupa interviul pe care l-a sustinut, a primit aviz favorabil din partea Sectiei pentru procurori a CSM. Propunerea a fost transmisa presedintelui Romaniei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )