Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul Muncii anunta ca miercuri intra in sedinta de Guvern proiectul privind consumatorii vulnerabili de energie

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii anunta ca miercuri intra in sedinta de Guvern proiectul privind consumatorii vulnerabili de energie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, anunta ca, miercuri, in sedinta de Guvern va fi prezentat proiectul de lege privind protectia consumatorului vulnerabil de energie electrica. Turcan sustine ca si-ar dori ca proiectul sa fie cat mai repede votat in Parlament pentru a putea fi realizate si normele metodologice, astfel incat legea sa fie pusa in aplicare din 1 septembrie. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021. Ministrul Muncii a facut anuntul momentului chiar azi

Dupa o intalnire cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei si HoReCa, ministrul Muncii a anuntat pe Facebook ca, masurile de sprijin pentru angajatorii si angajatii din sectoarele vulnerabile, care au fost in vigoare si anul trecut, vor fi prelungite. Ce se intampla cu somajul tehnic in 2021 Ministrul Muncii si Protectiei Sociale sustine ca discutiile .

Austria: Ministrul muncii a demisionat dupa ce a fost acuzata de plagiat

Ministrul muncii din Austria, Christine Aschbacher, a demisionat dupa acuzatiile ca ar fi plagiat o parte din munca ei universitara, dar a negat orice actiune gresita si a spus ca se retrage pentru a-si.

Austria: Ministrul muncii si-a dat demisia dupa ce a fost acuzata de plagiat. Christine Aschbacher sustine insa ca nu facut nimic gresit

Ministrul muncii din Austria, Christine Aschbacher, a demisionat dupa ce a fost acuzata ca a plagiat in lucrarile sale universitare, insa ea sustine ca nu a facut nimic gresit si renunta la functie pentru a-si proteja familia, transmite Reuters.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti in functie de orele prestate

Ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, spune ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa, relateaza News. ro.

Ministrul Educatiei anunta ca profesorii care vor participa la recuperarea materiei pierdute de elevii care nu au avut acces la scoala online vor fi platiti

Ministrul Educatiei Nationale Sorin Cimpeanu anunta ca cele mai recente raportari arata faptul ca sute de mii de elevi nu au avut acces la scoala online, fie pentru ca nu au mijloace informatice, fie din cauza ca nu au conexiune la internet. El anunta ca profesorii vor primi bani pentru a participa la actiuni remediale, in functie de volumul orelor la care vor participa.

Ministrul Sanatatii anunta cand ar putea scapa Romania de pandemie

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a declarat ca prin vaccinare am putea scapa de pandemie, intr-un timp cat de cat definit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )