Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ministrul Muncii: Va asigur ca vor creste pensiile

Adevărul Adevărul,
Ministrul Muncii: Va asigur ca vor creste pensiile

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurari ca pensiile vor creste, insa a adaugat ca va exista o evaluare facuta la nivelul Ministerului Finantelor, iar cand aceasta evaluare va fi gata, se va comunica exact care este situatia. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Daca PSD voia cu adevarat sa mareasca pensiile cu 40%, o facea imediat. Va asigur ca vor creste, dar vom anunta procentul dupa evaluarea de la Finante (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a reiterat ca pensiile vor creste, dar a precizat ca procentul de marire va fi anuntat abia dupa ce Ministerul Finantelor va incheia bilantul cheltuielilor si al.

Violeta Alexandru: Eu sunt pregatita saptamana viitoare sa intru in Guvern cu o crestere in privinta alocatiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat ca alocatiile copiilor vor creste si ca este pregatita ca saptamana viitoare sa se prezinte in Guvern cu o propunere de crestere a alocatiilor. Ministrul a adaugat ca premierul i-a solicitat sa pregateasca documentele in acest sens.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Angajatorii poarta responsabilitatea salariatilor si trebuie sa verifice situatia sanitara constant alternativa e sa inchida Somaj tehnic pentru cei sanatosi trimisi acasa

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a subliniat ca solutia pentru a depasi criza COVID-19 ar fi ca fiecare dintre noi sa aiba grija la sanatatea lui si a celor din jur. Demnitarul a lansat un apel si c.

Violeta Alexandru: Sunt pregatita saptamana viitoare sa intru in Guvern cu o crestere a alocatiilor Am zilnic, la Ministerul Muncii, teancuri de proiecte PSD cu dublari si triplari (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat ca este pregatita sa vina la Guvern, saptamana viitoare, cu un proiect pentru cresterea alocatiilor, dar marirea se va face intr-un procent sustenabil din.

Lovitura pentru Guvern! Orban, Citu si Violeta Alexandru, dati in judecata de peste 7.000 de parinti

Peste 7. 000 de parinti ii dau in judecata pe premier, pe ministrul Muncii si pe cel al Finantelor pentru ca refuza dublarea alocatiilor.

Ministrul Muncii: Voi propune maine in Guvern sa acordam somaj tehnic si unitatilor inchise din cauza focarelor Covid

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat ca intentioneaza ca miercuri, in sedinta de Guvern, sa propuna modificarea actualului cadru legal, astfel incat sa poata beneficia de somaj tehnic si unitatile inchise din cauza aparitiei unui focar de Covid-19.

Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an. S-a aflat acum

Dupalupte seculare si dupa foarte multele declaratii contradictorii din partea membrilor Guvernului Orban, astazi aflam ca pensiile s-ar putea mari, dar nu cu procentul dorit de Orban si nici cu cel dorit de Ministrul de Finante. Pensii 2020. Cu cat vor creste, de fapt, pensiile in acest an Dupa multe dezbateri si multe controverse, aflam .

Alocatii 2020. Rasturnare de situatie: cat si de cand vor creste alocatiile copiilor

Dupa ce au fost puse sub semnul intrebarii multa vreme, potrivit unor surse guvernamentale, citate de Antena 3, alocatiile vor creste cu doar 15% din luna septembrie si tot cu 15% ar urma sa se majoreze si punctul de pensie. in schimb, cresterea salariilor profesorilor, tot de la 1 septembrie, potrivit grilei din 2022, are .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )