Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta cresterea salariilor si a pensiilor

România Liberă România Liberă,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, anunta cresterea salariilor si a pensiilor

Niciun salariu din Romania nu va scadea in momentul in care va fi schimbat sistemul de contributii, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Ordonanta de Urgenta care modifica Legea pensiilor speciale va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Propriu-zis, ordonanta ar viza modificarea modului de actualizare a pensiilor si ar intra in vigoare de la 15 septembrie.

Lia Olguta Vasilescu confirma ca guvernul va da o Ordonanta de Urgenta pentru pensiile speciale: OUG va intra in vigoare la 15 septembrie. Se va modifica modul in care se actualizeaza pensiile. Nu schimbam varsta de pensionare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca Ordonanta de Urgenta care modifica legea pensiilor speciale se refera la toate categoriile de pensii speciale, nu doar la cele pentru militari, politisti si servicii secrete. Vasilescu a confirmat in acest mod informatia data sambata in exclusivitate de HotNews. ro privind intentia Guvernului de a modifica pensiile personalului militar in timpul sesiunii extraordinare a Parlamentului din aceasta saptamana. Lia Olguta Vasilescu: Daca avem in plata pensii de 33. 000 de lei si le lasam sa se duca in cativa ani la 66. 000, va spun ca sistemul nu mai tine, crapa si atunci suntem obligati sa luam niste masuri care nu sunt foarte populare, dar suntem obligati sa le luam.

Compania de consultanta PwC avertizeaza ca schimbarea regimului CAS si CASS ar putea provoca scaderea salariilor. Lia Olguta Vasilescu: Nici un salariu nu va scadea, ci vor creste

Compania de consultanta PwC Romania avertizeaza intr-un comunicat de presa ca in urma trecerii contributiile sociale exclusiv in sarcina angajatului de la 1 ianuarie 2018 e posibil ca salariile din mediul privat sa scada. Pentru ca angajatii sa nu fie afectati de aceasta crestere a poverii fiscale in sarcina lor, angajatorul ar trebui sa le creasca salariile brute, potrivit programului anuntat de Guvern cu 22,75%, scrie PwC. Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in replica la Antena 3 ca salariile nu doar ca nu vor scadea, ci vor creste.

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii: Pensiile militare in plata nu vor scadea, dar nici nu vor mai creste. Dam OUG saptamana viitoare

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul va adopta saptamana urmatoare o ordonata de urgenta privind pensile militare, precizand ca acestea nu vor mai creste in functie de cresterea veniturilor celor aflati in activitate.

BREAKING NEWS! Olguta Vasilescu anunta PLAFONAREA INDEMNIZATIILOR pentru mame. Cati bani vor primi

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in emisiunea Subiectiv, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea.

Lia Olguta Vasilescu acuza sindicalistii ca mint: Cand BOC a taiat salariile cu 25 la suta, erau cuminti. Ei stiu sa reactioneze virulent doar cand se da. Mai ales cand li se pare ca se da prea mult

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat sindicalistii, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, ca au mintit ca salariile au crescut de la 1 Iulie doar la demnitari.

Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ieri, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat duminica, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea copilului, astfel incat acestea sa fie plafonate la un maximum de 1. 800 de euro pe luna, urmand ca in aproximativ doua saptamani sa fie adoptata o OUG prin care sa se reglementeze aceasta chestiune, potrivit News. ro.

Olguta Vasilescu: Indemnizatiile pentru cresterea copilului vor fi plafonate la un maximum 1.800 de euro pe luna

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat in emisiunea Subiectiv, la Antena 3, ca Guvernul va intra cu celeritate si in indemnizatiile pentru cresterea.

Olguta Vasilescu anunta PLAFONAREA INDEMNIZATIILOR pentru mame. Cati bani vor primi

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu promite un nou proiect pentru parinti si copii care va fi pus in vigoare curand. A anuntat, duminica seara, ca indemnizatiile pentru cresterea copilului.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )