Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Daca nu se asteapta avizul CSAT pentru buget am putea sa ne trezim cu dosare de abuz in serviciu (VIDEO)

B1 B1,
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu: Daca nu se asteapta avizul CSAT pentru buget am putea sa ne trezim cu dosare de abuz in serviciu (VIDEO)

Bugetul pentru anul 2017 a iscat un nou scandal intre guvern si presedintele Klaus Iohannis. Executivul a terminat proiectul privind bugetul, dar este nevoit inainte de il trimite in procedura. continuă pe B1

Dosarul lui Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, intors la DNA

Lia Olguta Vasilescu este acuzata de procurorii DNA de fapte de coruptie. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis astazi ca dosarul sa se intoarca la Directia Nationala Anticoruptie pentru refacerae cercetarilor.

Dosarul de coruptie al Liei Olguta Vasilescu, ministrul Muncii, a fost retrimis la DNA

Dosarul in care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este acuzat de fapte de coruptie, a fost retrimis la Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Dosarul Olgutei Vasilescu se intoarce la DNA pentru refacerea anchetei - decizie definitiva

Curtea de Apel Bucuresti a decis, vineri, sa retrimita la Directia Nationala Anticoruptie dosarul in care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, este acuzata de fapte de coruptie din perioada in care a fost primar al Craiovei, respingand totodata si cererea procurorilor ca dosarul sa fie trimis la instanta suprema, anunta News. ro.

Magistratii au decis: Dosarul de coruptie al Liei Olguta Vasilescu se intoarce DEFINITIV la DNA

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis vineri ca dosarul in care Lia Olguta Vasilescu este acuzata de coruptie sa se intoarca la DNA, informeaza.

Dosarul Liei Olguta Vasilescu, inapoi la DNA

Dosarul Liei Olguta Vasilescu se intoarce la Directia Nationala Anticoruptie. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti, fiind definitiva. Practic, magistratii au decis ca ancheta in cazul ministrului Muncii trebuie refacuta.

De ce dosarul deputatei Olguta Vasilescu a fost judecat de Curtea de Apel si nu de Curtea Suprema, instanta unde se judeca parlamentarii

Decizia de trimitere la DNA a dosarului Olgutei Vasilescu a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti. Procurorii DNA au sustinut ca acest caz este de competenta Curtii Supreme, deoarece doi inculpati au fost alesi parlamentari. Solicitarea DNA a fost respinsa de judecatoarea Liana Nicoleta Arsenie, recent transferata de la Tribunalul Teleorman.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )