Libnet.ro
UNICEF

13:45

Ministrul Muncii promite masuri de sprijin pentru companii si dupa repornirea activitatii

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Muncii promite masuri de sprijin pentru companii si dupa repornirea activitatii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, promite masuri de sprijin pentru companiile care au trimis angajatii in somaj tehnic, sub forma platii unei parti din salariu la reluarea activitatii, dar si sprijin pentru companiile care nu au intrerupt lucrul si si-au continuat munca in timpul pandemiei. continuă pe Hotnews

Ministrul Agriculturii anunta masuri de sprijin pentru sectoarele vegetal, apicol, acvacultura si program de angajare a tinerilor in agricultura

Guvernul a adoptat joi patru masuri pentru sprijinirea domeniului agricol, potrivit ministrului Agriculturii Adrian Oros. Printre acestea se numara sprijinul acordat fermierilor din sectorul vegetal, celor din domeniul apicol, un program pentru angajarea tinerilor in agricultura si reducerea accizei la motorina pentru cei din acvacultura.

Ministrul Muncii promite ajutor companiilor afectate de pandemia de COVID-19 si dupa repornirea activitatii: in prima instanta va fi un sprijin mai consistent

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a promis atat elaborarea unor masuri de sprijin pentru companiile ce si-au trimis angajatii in somaj tehnic, sub forma platii unei parti din salariu la reluarea.

Plata somajului tehnic va fi prelungita dupa incetarea starii de urgenta. Ministrul Muncii: Nu ne-am hotarat daca pentru doua saptamani sau pentru inca o luna

Guvernul va prelungi masura platii somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, dupa incetarea starii de urgenta, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Muncii: Somajul tehnic platit de stat va fi prelungit, dupa 15 mai

Guvernul va prelungi masura platii somajului tehnic de catre stat cu o perioada de doua saptamani sau de o luna, dupa incetarea starii de urgenta, a anuntat, miercuri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, in cadrul unei discutii cu antreprenorii organizata de Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali.

Guvernul anunta un nou pachet de masuri de sprijin pentru economie

Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul lucreaza la noi masuri economice sectoriale pentru sprijinirea companiilor si angajatilor care isi continua activitatea in aceasta perioada.

Ministrul Muncii: After-school-urile si cresele ar putea functiona pe perioada verii, dar cu un numar redus de copii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale Violeta Alexandru a declarat, miercuri, ca exista posibilitatea ca anumite servicii pentru copii, de genul cresa, after-school sau alte activitati de educatie pentru copii, sa fie permise pe perioada vacantei de vara. Ministrul a sublinat ca nu s-a luat inca o decizie in acest sens dar ca se analizeaza aceasta varianta.

Ministrul Muncii spune ca after-school-urile si cresele ar putea functiona pe perioada verii dar cu un numar redus de copii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale Violeta Alexandru a declarat, miercuri, ca exista posibilitatea ca anumite servicii pentru copii, de genul cresa, after-school sau alte activitati de educatie pentru copii, sa fie permise pe perioada vacantei de vara. Ministrul a sublinat ca nu s-a luat inca o decizie in acest sens dar ca se analizeaza aceasta varianta.

Ministrul Muncii a vorbit despre posibilitatea deschiderii creselor si after-school-urilor pe perioada verii, cu un numar redus de copii

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, s-a referit, miercuri, la posibilitatea ca anumite servicii pentru copii, de genul cresa, after-school, sau alte activitati de educatie pentru copii, sa fie permise pe perioada vacantei de vara, cu un numar mai mic de copii decat in mod normal.

COVID-19. Seful Cancelariei premierului, Ionel Danca, prezinta masurile de sprijin pentru romanii afectati de criza coronavirusului: Continuam consultarile cu industriile afectate. Vom adopta noi masuri economice sectoriale (VIDEO)

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, joi, ca primul pachet de masuri de sprijin adoptat de Guvern pentru romanii afectati de criza coronavirusului este in vigoare si produce efecte. Totodata,.

Regulament pentru turism dupa 15 mai. Ministrul Economiei a facut anuntul

Virgil Popescu vine cu noi lamuriri despre turism. Ministrul Economiei sustine ca se lucreaza la un set de masuri si reguli pentru sectorul turistic, dupa 15 mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )