Libnet.ro
UNICEF

06:30

Studentii au fost parlamentari pentru o zi: 70 de tineri au dezbatut legi si au simulat o sedinta de plen (VIDEO)

B1 B1,
Studentii au fost parlamentari pentru o zi: 70 de tineri au dezbatut legi si au simulat o sedinta de plen (VIDEO)

Peste 70 de tineri au avut sansa sa simta astazi pe pielea lor cum e sa fii ales al poporului si au simulat o sedinta de plen, informeaza B1 TV. Propunerile legislative si educatia, au fost doua dintre. continuă pe B1

Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Tendintele rasiste sunt prezente chiar si in societatea contemporana, care pretinde a fi evoluata in ceea ce priveste educatia si toleranta. Ceea ce s-ar putea sa nu stii este ca acestea sunt manifestate si in fotografie, inca din secolul 19. Initial, filmul fotografic functiona astfel: filmul era o bucata de plastic acoperita intr-un strat de [] Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studentii galateni protesteaza pentru a atrage atentia asupra problemelor din educatie

Aproximativ 30 de studenti ai Universitatii Dunarea de Jos din Galati au participat, vineri, la un mars de protest pentru a atrage atentia asupra problemelor din educatie si au lasat la Prefectura un memoriu in acest sens, adresat premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Procesul in care Monica Iacob Ridzi cerea intreruperea pedespsei a fost amanat pentru 5 iunie

Pe 8 mai trebuia sa se judece procesul in care Monica Iacob Ridzi cere intreruperea executarii pedepsei, dar judecatorii au amanat sentinta pentru 5 iunie, potrivit Agerpres. Fostul ministru al Tineretului.

Seful CJ Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut pentru 24 de ore

UPDATE - Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, a fost retinut de procurorii DNA, dupa aproximativ cinci ore de audieri. UPDATE - Sefa Directiei de Proiecte Europene din CJ Iasi, Teodora Jing.

Cristian Adomnitei, presedintele Consiliului Judetean Iasi, a fost retinut pentru 24 de ore

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitiei, a fost retinut joi, pentru 24 de ore, fiind suspectat intr-un dosar privind un contract de publicitate, informeaza B1 TV. Retinerea sefului CJ Iasi.

Bacau: Un barbat a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a furat bani dintr-o sala de jocuri

Un barbat din Galati a fost retinut joi dupa ce a furat de la o operatoare dintr-o sala de jocuri din Bacau o borseta in care se aflau incasarile din ziua respectiva, peste 4. 000 de lei. Femeia a alertat.

19 politisti din Guatemala au fost arestati pentru uciderea a trei protestatari

Autoritatile din Guatemala au arestat 19 de ofiteri de politie, acestia fiind considerati principalii suspecti in cazul uciderii a trei opozanti indigeni a unui proiect hidroelectric local. Activistii au fost.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )